Без стари муцуни в листите на СДС

Елица Мартинова 11 април 2013 в 14:49 1664 0

Борис Марков. Снимка:БГНЕС
Борис Марков. Снимка:БГНЕС

СДС залага на новите кадри с желание за работа и в листите на партията няма да намерят място старите муцуни. Това заяви на пресконференция в четвъртък шефът на предизборния щаб на СДС Борис Марков.

На брифинга партията представи част от водачите на листите. В 23 МИР София водач е Любен Петров. Листите в 24 и 25 МИР ще водят съответно Марио Тончев и Константин Арабаджиев.

Земеделците от коалицията също ще получат водещи места, стана ясно на пресконференцията. Лидерът на „Обединени земеделци“ ще води листатана сините в Пловдив.

В Плевен водач е Марияна Лазарова, в Пазарджик – Милена Митева, в Хасково – Георги Шишков, в Русе – Юлиан Гарелов, а във Велико Търново – Петър Кънчев.

От СДС обявиха, че смятат да започнат предизборната си кампания в неделя. По думите на Борис Митов тя няма да струва повече от 1 000 000 лв.

„Искаме да избягаме от кампанията, в която умна физиономия с вратовръзка гледа от плаката като бебе в лампа“, каза шефът на предизборния щаб.

Той бе категоричен, че с листите си за изборите през май СДС „излиза на чисто“, защото сините са заложили на доказали се граждани.

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов не е сред кандидатите за депутати на 42-рото Народно събрание. Още преди седмици той заяви, че няма амбиции за парламента, защото много държи на работата си като кмет на Карлово.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !