Бареков – много, ама много сериозен опонент на ГЕРБ

07 май 2013 в 22:35 5052 4

Николай Бареков. Снимка: БГНЕС
Николай Бареков. Снимка: БГНЕС

Аз казвам така – след като ГЕРБ ме нарочиха за опонент №1, приемам хвърлената ръкавица. Сега няма да се намесвам, защото след изборите, ако ГЕРБ овладеят властта, ще бъдат следени от мен и журналистите, с които работя в TV7, на всяка крачка. Това заяви изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков пред агенция „Блиц“.

С това, което ГЕРБ направиха днес, с този жалък фарс на сцената, с чашата, която хвърлиха по мен, с жалката си декларация те ме определиха като основен техен опонент на тези избори. Според мен това беше груба стратегическа грешка от тяхна страна. Ако те по някаква случайност узурпират властта или овладеят властта след изборите, ще имат много сериозен опонент в мое лице, категоричен е телевизионният водещ.

Тези хора няма да управляват повече в комфорт, ако въобще се докопат до властта. Те ще отговарят за престъпленията, които са извършили. Те трябва да получат своето съдебно възмездие и моите разследвания, и TV7 ще допринесат това да се случи, заяви Бареков.

Декларацията, която ГЕРБ публикуваха срещу мен, е пълна с лъжи. Използвам случая само да предупредя Бойко Борисов и неговата шайка да се въздържат и да не ме атакуват персонално и да ме замерват с чаши, защото за разлика от тях не си изпускам нервите, а методично следя какво се случва в цялата група през последните години, отбеляза изпълнителният директор на TV7.

Припомняме, че час след хвърлените яйца по кандидат-депутата Доброслав Димитров в предаването “България избира” , от ГЕРБ излязоха с извънредна позиция:

Жалко, защото години наред „свободният“ журналист има претенцията да говори свободно. Пропагандата и манипулацията са любим похват на „свободния“ журналист, както се вижда освободен от няколко медии. А както се вижда и днес, освободен и от всякакви скрупули. Ще оставим на съвестта му дали е свободен или не, заявяват от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови