„Атака“ скастри БСП и ДПС заради Сирия

OFFNews 05 септември 2013 в 21:36 2630 9

Илиан Тодоров

Комисията по отбрана към Народното събрание отложи гласуването на проекторешението за неутралитет на България в евентуална военна намеса в Сирия.

Проекторешението, внесено от лидера на „Атака” Волен Сидеров и група народни представители, ще бъде обсъдено на следващото заседание на комисията, съобщава агенция „Фокус“.

Останах с впечатление, че господарите от САЩ още не са наредили на своите подчинени от БСП и ДПС каква официална позиция да заемат по въпроса. Представители на ГЕРБ не присъстваха на заседанието. Може би не се интересуват от бъдещето на България. Доводите, които ни се дадоха за отлагането, не ме удовлетвориха. С редица условия и манипулации се опитаха да ни пуснат по кривата. Чакат момента, в който ще им бъде наредено от чуждите държави – техните господари, какво да се прави, заяви депутатът от „Атака” Илиан Тодоров.

Не знам какво ще се промени до другата седмица, освен заповедите от чужди държави. България днес трябваше да излезе с ясно и точно решение за пълен неутралитет, каза още Тодоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!