Ангел и Мойсей представят новата си песен „POWE4E“

19 декември 2012 в 14:42 1859 0

Ангел и Мойсей представят новия си хит
Ангел и Мойсей представят новия си хит "POWE4E".

След запомнящето се участие в X Factor и супер силен дебют с песента "Кой Ден Станахме?", Ангел и Мойсей изпращат една изключително успешна година с новото си парче "POWE4E", отново от лейбъла "Вирджиния Рекърдс"

Сега Ангел и Моисей са на път не само да се настанят отново в клубовете в цялата страна, но и да ги разклатят здраво с новия си мощен и силно заразен клубен трак!

Песента „POWE4E” е истински манифест на пристрастените към добрия звук и доброто прекарване парти хора.

"За една година имахме възможността да обиколим страната и да се срещнем отблизо с много голяма част от хората, които наистина знаят как да се забавляват и го правят със стил. Отделни случки, ситуации и обстоятелства се натрупваха във времето, докато в един момент всички тези неща не се облякоха в музика. Посланието "Елате повече!" е насочено към хората, които продължават да се носят на гребена на вълната на новата българска музика", споделя Ангел.

"Ние се радваме когато хората оценяват българската музика и си представяме как те стават все повече и повече. Армия от парти хора. Тази година беше много силна за нас. Запознахме се с много свежи лица, красиви и усмихнати. Не просто хора, които умеят да се забавляват, а такива, които гледат на живота по този отворен и ведър начин. Живеещи с музиката хора. Това парче е за тях", добавя музикалната му половинка Мойсей.

Песента "POWE4E" е резултат от комбинацията на идеите на един нов екип от свежи музиканти, който Ангел и Моисей формират около себе си.

Композитор на "POWE4E" е Борислав Велчев – мулти-талант, изучава специалност саксофон в Музикалната Академия, свири на саксофон, тромпет и пиано. Създател е на група "Funky Miracles". Заедно с Моисей двамата създават композицията и идейната основа на парчето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!