„Сова Харис“: Подслушването може да обърне вота

Последна промяна на 25 април 2013 в 07:55 3754 10

Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС

Скандалът с нерегламентираното подслушване може да се окаже решаващ фактор на изборите, сочи последното проучване на „Сова Харис“, публикувано от „Преса“.

 

Изследването показва, че 73% от анкетираните вярват, че в МВР са използвали нерегламентирано специални разузнавателни средства. За разлика от резултатите при предишните проучвания, този път анкетираните одобряват начина, по който прокуратурата си върши работата.

Цели 77% процента от хората, смятащи, че МВР подслушва незаконно, мислят, че отговорността е на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

„Настоящото изследване говори за голям обществен интерес към скандала с подслушванията. Данните съвсем ясно показват, че обществеността у нас не е безразлична към подобни действия. Този скандал ще остане в центъра на общественото внимание до края на предизборната кампания. Нещо повече - много вероятно е този скандал да постави главния акцент, който ще окаже влияние върху нагласите на хората при самото гласуване“, коментира Васил Тончев от „Сова Харис“.

Проучването показва, че скандалът, наречен от БСП „Българския Уотъргейт“, може да изиграе лоша шега на ГЕРБ за изборите и да стопи крехката преднина, която бившите управляващи имат пред левицата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.04 2013 в 07:49

Круме,
Маджо и Пашата мафиоти ли са, или добре облечени бизнесмени?
Или просто приятелчета на Боко от сикаджийските му години?

25.04 2013 в 16:58

То и на снимката ясно се вижда как Миро тайно е подслъшван...

25.04 2013 в 16:57

Да бе! Сбогом? Ама че си смешен! Смехурко!

25.04 2013 в 16:55

И така. Такива ми ти работи. Нищо повече, защото ме подслушват. Все още мога да вървя по тротоара...

25.04 2013 в 14:53

Да. Найденов направо ги закопа. Цветанов е действал с благословията на Борисов и двамата стоят зад подслушванията и предателството на народа! Двуглавата ламя на ГЕРБ е официално е в шах-мат. Сбогом, ГЕРБ!

25.04 2013 в 11:46

Бойкаджиев,стига подлогарски анализи.Куцо,кьораво,сакато и тъпо тръгнало държава да управлява.Брей,разсипаха ни тия тъпаци.

25.04 2013 в 11:29

Бойко е доброто ченге - червен толераст, който парадира в синьо. По-тоталитарно управление не сме имали от началото на прехода.

25.04 2013 в 10:56

ЦВЕТАНОВ НАРЕДИЛ ПОДСЛУШВАНЕ,НО ПО ЗАПОВЕД НА ГЛАВНИЯ-МУТРАТА,БУДА,ГОВЕДОТО БОЙКО.ЦЪРВУЛА Е ТВЪРДЕ ПРОСТ,ТВЪРДЕ СТРАХЛИВ,ЗА ДА ДЕЙСТВА НА СВОЯ ГЛАВА.

25.04 2013 в 10:21

И защо за четири години, с ресурса на цялото контраразузнаване, не я удуши, тая пуста червена мафия?
Знаеш ли, легендата за храбрия борец срещу мафията може да изкара някое време, всички народи обичат красивите легенди и за Робин Худ, и даже за Дон Кихот. Но колкото и да са кротки и миролюбиви, по едно време им писва от дебелащината на дерибеите които безпардонно се разпореждат и трошат живота им, колкото и красива легенда да са пуснали за да вземат доверието. Особено ако не правят нищо за да я поддържат.
Слаб пропаганден подход. С вашите пари можеше да наемете по-добри специалисти, и да подкарате тая песен по-изтънко, и поня малко по-достоверно.
"Лошо, Седларов, лошо!".

25.04 2013 в 09:54

След думите на бившия министър председател на България, Ренета Инджова,че:"българите са обречени на комунизъм" и след това признание, за да е по-убедително,тя бе принудена да емигрира.Това за да е възможно има дублирани структури чрез които мафията налага свой контрол.Явно един министър председател може да установи,че червената мафия изцяло контролира държавата и във същото време да се прави на умряла лисица.Това признание води до извода,че положението в България е безнадеждно и Инджова няма да може да се справи.Явно този който има волята да отърве българите от червената мафия е Бойко Борисов ,тъй като цялата мафия е мобилизирана да се отърве от него на всяка цена.Ако не забравяме този факт, можем да се досетим и кой и как и защо подслушва всички и всичко,особено какво става в Министерския съвет и в МВР и за колко много откраднати милиарди. Народа трябва да разбере,че може да се отърве от тази мафия като се възползва от волята на Бойко Борисов и не е обратното.