Шефът на Септември защити Кристиян Добрев, не бил побойник

OFFNews 09 април 2019 в 11:19 3431 0

Благодетелят на Септември София Румен Чандъров защити спортния директор на клуба Кристиян Добрев. Той беше обвинен в побой над младежи по време на футболен мач от Аматьорската мини лига.

Мелето започнало след размяна на реплики между играчи на Good Fellas, част от който е Кичо Добрев, и ФК Изток.

"Няма побой. Това са интерпретации. Млади хора са тръгнали да се доказват. Кристиян Добрев не е такъв човек. Те първи са им налетели на бой. Аз затова не ходя да играя вече футбол на малки врати, защото стават такива грозни неща. Идват недоказани футболисти да се правят на играчи", сподели Чандъров пред „Труд”.

"Ако е инициатор на боя, разбира се, ще го накажем. Но доколкото знам е бил провокиран", каза още босът на Септември София.

Адвокатът на Кристиян Добрев Радостин Василев също заяви, че клиентът му е невинен, а истината е друга и ще бъде разкрита скоро.

"Във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на "Нова телевизия" относно инцидент на футболна среща от аматьорска лига и твърдения от няколко лица за побой на младеж, с участието на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов адвокат ви информирам, че действителните събития по време на споменатата футболна среща сериозно се различават от предоставената пред медията версия.

В следващите дни ще ви информираме за позицията на Кристиян Добрев относно инцидента и ще предприемем необходимите действия пред компетентните органи".
адв. Радостин Василев", се казва в публикацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови