Футболен шеф е обвинен в побой от младежи

OFFNews 08 април 2019 в 10:16 1549 0

Млад мъж е пострадал тежко след побой на терена по време на аматьорска среща от турнир в София. Майката на пострадалото момче, което е със сериозни травми и с операция на носа, разказа за инцидента пред Нова телевизия.

Братът на пострадалия обвини за случилото се спортния директор на елитния Септември Кристиян Добрев.

"Започна да се изнервя мачът. Започнаха подхвърляния да затворят клетката: "След мача ще ги убием. Петър Мирчев, 70-ти набор е, беше излязъл от терена преди мен, аз също бях изгонен от мача, а той ме посрещна на центъра. Целият, целият отбор връхлетя върху мен.

Брат ми дойде да ми помогне и ни пребиха. Най-дейни бяха Петър Мирчев, Кристиян Добрев – той е директор на Септември, Руслан Недялков и Пенчо, на когото не запомних фамилията. Мен ме свалиха на земята, а след това биха и брат ми. Със счупване на носа на 2 места е, има опасност от отлепване на ретината, много го боли окото. Всичко стана много бързо", заяви Кристиян Христов.

"Имаме охрана, но не е могла да реагира, защото всичко се е развило много бързо. Шестима колеги са били на терена и се опитваха да разтърват биещите се", заяви Илия Ангелов,

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови