Снуп Дог не се отказва от пушенето на трева. Прави реклама на бездимни цигари

OFFNews 22 ноември 2023 в 15:44 2818 1

Дог

Снимка Getty images

Снуп Дог

Оказва се, че Снуп Дог не се отказва от пушенето на марихуана. В понеделник рапърът обяви, че постът му в Инстаграм от миналата седмица за отказ от "дима" е част от сътрудничеството му с марката за бездимни цигари Solo Stove (Соло Печката), съобщава People.

"Имам съобщение, отказвам се от дима. Знам какво си мислите: Снуп, димът е нещо като цялото ти нещо. Но аз приключих с него. Свърших с кашлицата и миризмата по дрехите ми. Преминавам на бездимно пушене. Solo Stove прави огън. Те премахват дима. Умно", казва 52-годишният Снуп в новата си кампания.

След съобщението му миналия четвъртък феновете веднага започнаха да спекулират дали рапърът говори сериозно, или се шегува. Други се чудеха дали постът не е бил негов начин да сподели, че планира да премине към употребата на едибълс или други форми на употреба на канабис - или дори да пусне нова линия продукти за непушачи, например вайпове.

"Дали съм пропуснал нещо? Добре ли си, Снуп?", написа тогава потребител на Инстаграм.

"Не ти вярвам", написа друг.

А трети коментира: "Това е по-голямата част от имиджа на Снуп, но никога няма нищо лошо в трезвеността".

След като Снуп разкри, че всъщност само си сътрудничи със Соло Печката, последователите му имаха още много да му кажат.

"Снуп е маркетингов гений", написа потребител в Инстаграм. "Знаех си го. Никога не е казвал, че пуши трева, каза само "пуша", а дори не пуши", гласеше друг коментар.

Трети констатира: "Брато се смее накрая, знаейки, че е измамил целия свят".

През цялата си кариера Снуп открито заявява, че пуши. Споделял е истории за дрогиране с няколко други музиканти, сред които Ед Шийран, Матю Макконъхи и Уили Нелсън.

През октомври, по време на неотдавнашното си интервю за корицата на Rolling Stone, рапърът "Gin and Juice" си спомни за момента, в който е бил принуден да събере малко продуцентски умения, след като Фарел Уилямс случайно се е напушил в студиото и е оставил Снуп сам с легендарния Стиви Уондър.

"Имам толкова много (любими студийни истории). Една от тях, която се откроява за мен, е когато аз, Фарел и Стиви Уондър бяхме в студиото. Ние пушехме. Бяхме в една малка задна стая", спомня си Снуп, който разговаря с Лато. "Фарел се беше напушил, пушеше пасивно. Стиви е в кабината, а Фарел не казва нищо."

Уондър не е знаел "какво да прави", обяснява Снуп. "Казвам: "Фарел, продуцирай това n----. Този n---- е толкова нависоко, че оставя Стиви в кабината и не му дава никакви указания."

Снуп не знае какво да направи. "Опитвам се да кажа на Стиви какво да прави. Аз не знам какво да правя. Аз не съм продуцент", казва той пред изданието. "Казах на ...: "Просто пускай всичко".

Все пак двойката успява да запише някакъв използваем материал.

"Когато свършихме, Фарел взе всички добри ...., които изсвири. Защото той свиреше на хармоника, пееше и т. н., и в крайна сметка се получи", обяснява Снуп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика