Мелания Тръмп с първа обществена проява след операция

OFFNews 05 юни 2018 в 13:24 5401 0

Снимка Instagram

Мелания Тръмп направи първото си изявление от 10-и май насам по време на събитие в Белия дом, на което бе отдадена почти на загиналите герои от военни конфликти на САЩ, информира Independent.

Първата дама бе извън светлините на прожекторите за почти месец заради спешна операция на доброкачествено бъбречно заболяване. Обществото обаче прие с недоверие заболяването ѝ и предположи, че тя се е подложила по-скоро на разкрасителна операция.

На събитието не бяха поканени журналисти от уважение към 40-те присъстващи семейства, които загубиха близки в американската армия, но според спекулации е било с цел да не се видят следите от козметичните процедури.

„Г-жа Тръмп винаги е била силна и независима жена, която поставя семейството и здравето си над всичко останало и това няма да се промени заради общественото мнение. Тя е уверена в това, което прави и знае, че всичко, което се говори по неин адрес е просто спекулация“, заяви директорът на комуникационната служба на Белия дом Стефани Гришам.

„Това е причината събитието на бъде затворено за медии. Беше така и миналата година. Това са семейства, които загубили близки и заслужават уважение и личен живот“, каза г-жа Гришам за решението да не се допуска журналисти в събитието.

Как се чувства Мелания след 5-дневния си престой в болницата Walter Reed Medical Centre, така и не беше съобщено.

Белият дом също обяви, че г-жа Тръмп няма да придружава президента на предстоящата среща на върха на Г7 в Монреал, Канада от 7-9 юни, нито на дългоочакваната среща със севернокорейския лидер Ким Ченг-ун, която ще се проведе на 12 юни в Сингапур.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови