80-годишният Том Джоунс променя стила си (видео)

Легендарният певец с нова песен и нов албум

OFFNews 20 януари 2021 в 12:20 3252 0

Том Джоунс пусна нова песен, наречена “Talking Reality Television Blues“. В текста се отправят критики към съвременното общество, което заменя реалността с риалити звездите от телевизионния екран.

Това, което феновете забелязаха, е, че Том прави друг стил музика, който не е специфичен за него, съобщава “Хедлайнер”, цитиран от БГНЕС.

„Може да греша, но ми се струва, че някой е фен на “Radiohead“, „Том Джоунс не се страхува да навлиза в нито един музикален жанр“, „Харесва ми”, са само част от коментарите в социалните мрежи.

80-годишният певец обяви, че новият му албум Surrounded By Time ще излезе на 23 април 2021г.

Говорейки в шоуто на „Jools Holland’s Hootenanny” Джоунс каза: “Записах албум точно преди заключването, в началото на годината. По време на заключването го смесвахме и сглобявахме. Това ще бъде най-очакваният и с нетърпение чакан албум в кариерата ми”.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999 г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика