2024 – какво ни готви годината на развеселения Дракон? (Част II)

Антония Мечкова 09 февруари 2024 в 07:28 5227 0

Дракон

Снимка pexels.com

Годината на Дракона

На 10 февруари 2024 година започва времето на Зеления Дървен Дракон, а на 29 януари 2025–а г. при нас ще допълзи Зелената Дървена Змия. Препускаме във времето с китайския календар, а той става популярен с прогнозите си, защото от хилядолетия учи хората да предвиждат и да планират живота.

Първата част от хороскопа може да прочетете ТУК. 

Очакванията за зодиите

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Имате бол нови идеи, но първо привлечете съмишленици, съюзници. Мнозина ще разширят кръга си, а и отговорностите, които поемат в общите дела. Веселбите и приказките да са с мяра, за да си спестите излишните ядове. За по-лични решения слушайте сърцето си, подробно анализирайте проблемите и не търсете съветници.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Готови сте да критикувате околните, ако не действат с вашата всеотдайност. Ала все пак внимавайте – има опасност от претоварване, от спонтанни и не съвсем точни решения, даже грешки. Ако сте по-умерени при избор, ще налучкате как да постигнете по-висок делови ефект, личните ви връзки занапред ще са и по-здрави.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Не сте център на света и не търсете твърде настойчиво вниманието на околните. В делата и обществената сфера усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, ако не ги диктува корист. Щом в личен план не всичко е било според желанията ви, дайте си време и отдъхвайте, равновесието ще се възстанови от само себе си.

РАК (21.06 – 21.07)
Внасяте топлота и разбирателство във всеки кръг, в който попаднете. В работата без припряност и угодничество привличате подкрепа за по-трудните проекти, а в личните отношения ви радва разбирателството, както и възможностите да влияете положително на рода, приятели, познати. Наистина правите дома си своя крепост.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Шансът ще ви помага за работа и лични неща, стига да не го пришпорвате твърде. Съветът важи и за път, и сред непознати, през 2024-а сдържаност и предпазливост увеличават добрите възможности, а в по-емоционална обстановка преглъщайте остри оценки и мнения. Така ще се измъкнете и от „брадясалите” вече конфликти.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Успешни ли са делата, не забравяйте за предпазливост, предвидливост, пестене. Можете да задържите известно време сполуката си, а после смело да се насочите към нови, също перспективни начинания и екипи. Щом се радвате на хармонични отношения, показвайте: цените приноса на другите, не само своите удоволствия...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
И в най-напечените ситуации ще намирате общ език с околните за плодотворна работа, а това е гаранция за постижения и привличане на подкрепа от шефове. Е, някои следва да заострят бдителността си за ласкатели, чуждите интриги може да им струват скъпо. Нищо чудно да откриете любовта в старо познанство, дружба...

СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Деловите и личните ви тревоги не са безпочвени, но ги овладейте и привличайте подкрепа от влиятелни хора. Разчитайте главно на себе си, а и на задълбочения си анализ, с който извличате ползи даже от грешките. Припряността в начинания не ще бъде уместна сега, но ще го признаете чак като превърнете загубите в печалба.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Грижите ви са за доходи и пр., но винаги намирате начин да помагате на близки и познати. Това ви печели симпатии и ако се стремите към лидерството в екипи, ще го имате. Ако не – стига ви авторитетът, с който се ползвате в кръга си. Работете упорито по идеите си и не шумете за успеха, иначе ще привличате критики, злост.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Време за напасване на отношения и включване в по-привлекателните проекти. И хубавото е, че начинанията бързо ще се разрастват. Мнозина се интересуват от шанса за добри печалби и хармонично сътрудничество, но ще имат условия и за уреждане на личния живот, любовта идва с нови запознанства и по-смели мечти.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Служебни и лични трудности да не ви отказват от плана ви, ами засилете своята бдителност в работата и грижата към обичаните и дома си. Не приемайте на мига всяка предложена помощ, а упорствайте сами да надмогнете пречки. Търпеливите ще има на какво да се хвалят, макар не най-скоро и преодолявайки куп интриги...

РИБИ (20.02 – 20.03)
Делата ви не вървят леко, така че бъдете благоразумни, пестеливи. Ако чувствате, че за нещо не ви стигат знания и опит, търсете подкрепа, ще откриете подходящи помощници и ще заработите доста по-ефективно. Бъдете откровени с най-близки, общуването с половинката ви окриля...

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика