Срам! Австралия ни победи на волейбол

OFFNews 02 юни 2018 в 22:02 7972 0

Тежка вечер преживя българския волейбол. Мъжкият ни национален отбор допусна шокираща загуба с 0:3 (23:25, 23:25, 24:26) гейма от аутсайдера Австралия в двубой от група 5 на волейболната Лига на нациите в "Арена Армеец" в София.

Загубата е втора след драматичното 2:3 срещу Сърбия в петък.

Нашият отбор загуби и титулярния си разпределител Георги Братоев в третия гейм. Той стъпи върху крака на противник при приземяване и изкълчи тежко глезен.

В оставащите минути Братоев беше заменен от  Сеганов и в интерес на истината националите изиграха най-силните си минути в мача, но в крайна сметка отстъпиха.

В другия мач от деня Сърбия отупа Русия с 3:2 и излезе начело във временното класиране. В неделя от 17 часа сърбите играят с Австралия, а от 20 часа България ще се изправи срещу Русия.

След срещата Братоев му бе направен скенер и стана ясно, че няма увреждане на връзките на глезена и счупване, а само изкълчване.

В неделя на разпределителя на националния отбор на България ще бъде направен и ядрено-магнитен резонанс, за да може да бъде изписано най-доброто лечение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!