Николай Иванов стана координатор на националните отбори

OFFNews 28 декември 2022 в 14:06 2468 0

Волейбол

Снимка БФВ

Николай Иванов

Николай Иванов беше избран за координатор на националните отбори по волейбол. Бившият разпределител на националния тим ще отговаря за всички формации в мъжко и женско направление.

„Дойде точното място да се реализира тази идея за съвместна работа по веригата – обясни Иванов. - Не може да се работи на парче и всеки да е сам за себе си. Иначе няма как да постигаме резултати. Тази работна среща, която направихме, беше много ползотворна.

Вече няма да има „Кажи на треньора, че искам еди кой си в отбора, защото ще ми свърши повече работа!“ Това време е отминало и нещата трябва да се поставят на друга основа. Много по-задълбочена работа и обмяна на опит. Това ще е от полза за всички, най-вече на състезателите. Живеем в динамично време. За една година един състезател може да предизвика внимание на друг отбор. Не трябва да губим излишно време, а да се търси веднага резултат.

Длъжността, която вече ще съществува, е звено между всички национални формации и федерацията. Идеята е ясна – да се върши работа и да се постигат успехи. Нуждаем се от положителни емоции.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови