Celestyal с отличие ''Пасажерска линия на годината'' от 20-то издание на престижните награди на ''Лойдс Лист'' за гръцко корабоплаване

OFFNews 05 декември 2023 в 15:30 515 0

Награда

Снимка Gelestyal Cruises

Алексиос Економу, вицепрезидент "Хотелски дейности и пътнически услуги", Celestyal Марина Филипидес, ръководител "Интериорен дизайн", AMK Architects Крис Теофилидес, главен изпълнителен директор , Celestyal Капитан Джордж Кумпенас, главен оперативен директор, Celestyal, и президент на Асоциацията на собствениците на круизни кораби и морски агенции (EEKFN) Ирене Проестаки, ръководител "Връзки с обществеността", Celestyal Капитан Василиос Газикас, вицепрезидент "Морски дейности", Celestyal Хрисантос Хрисанту, технически вицепрезидент, Celestyal

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и не само, получи поредно престижно признание. Celestyal грабна наградата "Пасажерска линия на годината" на 20-тото издание на престижните годишни награди на „Лойдс Лист“ за гръцко корабоплаване.

Авторитетно жури в областта на морската и корабна индустрия оцени номинациите и избра победителите в отделните категории. Celestyal спечели тазгодишната награда в категорията " Пасажерска линия на годината", като пребори видни круизни и фериботни компании, номинирани в сегмента.

Чанг Чен, генерален мениджър, SWS, Крис Теофилидес, главен изпълнителен директор, Celestyal

Наградата бе връчена на главния изпълнителен директор на Celestyal Крис Теофилидес, който сподели:

"Изключително щастливи сме от това признание като компания, която е решена да създава незабравими моменти за нашите клиенти, както в открито море, така и на брега. Да бъдем избрани за " Пасажерска линия на годината" е свидетелство за непрестанния стремеж на нашия екип към усъвършенстване и е изключително мотивиращ финал за тази година, която се превърна в истински трансформираща за Celestyal. Екипът на Celestyal е развълнуван да приема тази награда и от негово име бих искал да благодаря на журито за положителната оценка, както и на организаторите за това впечатляващо събитие.“.

Още от учредяването им през 2004 г. наградите за гръцкото корабоплаване се превърнаха в ежегоден празник за индустрията. Професионалистите от бранша се събраха на това дългоочаквано събитие, което тази година отбелязва своята 20-та годишнина, за да отличат изключителните постижения и значителния принос в сферата на корабоплаването. Това събитие демонстрира динамиката и иновациите, с които гръцкото корабоплаване получи световно признание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика