Celestyal с кампания за ''сезона на вълните''* с оферти за спестяване до 1 171 евро на човек

Celestyal предлага и безплатно пътуване за деца и ниско капаро на избрани маршрути за 2023 и 2024 година. Цените започват от 299 евро на човек

OFFNews 14 декември 2022 в 16:18 1856 0

  Celestya Olympia in Patmos

Снимка Celestya Olympia in Patmos

Celestya Olympia in Patmos

Celestyal, носител на редица награди и избор номер 1 на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, разкри детайли за т. нар. „сезон на вълните“ (Wave Season). Кампанията „Пътувай надалеч, ела по-близо!“ (Go Further, Get Closer!) предлага намаления до 1 171 евро на човек за избрани маршрути за 2023 г. при резервация до 28 февруари 2023 г.

• Тридневният круиз „Иконична Егея“ отплава от Атина и спира в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Изберете пътуване през март, април, октомври и ноември 2023 г. на цени, които започват от 299 евро на човек и спестете 461 евро на човек.

• Четиридневният маршрут „Иконична Егея“, който тръгва от Атина минава през Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, октомври и ноември 2023 г. на цени от 399 евро на човек – отстъпка от 571 евро на човек.

• Седемдневното пътуване „Идилична Егея“ тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април 2023 г. на цени от 599 евро на човек и ще спестите 881 евро на човек.

• На единадесетдневния Коледен круиз от Атина през Солун, Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол и Александрия ще отпразнувате Бъдни вечер и Коледа в Халифа. Корабът отплава на 16-ти декември 2023 г., а цените започват от 1 169 евро на човек и може да спестите 961 евро.

• Ако искате и незабравимо посрещане на Новата година, изберете деветнадесетдневния Коледно-новогодишен круиз. Той също тръгва от Атина, но можете да се качите и в Солун. Маршрутът минава през Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол, Александрия. Ще отпразнувате Бъдни вечер и Коледа в Халифа, след което отплавате за Крит (Ираклион), Родос, Кушадасъ, за да посрещнете Новата година в Истанбул. Последна спирка от пътуването е Волос. И този круиз тръгва на 16-ти декември и е на цени от 1 989 евро на човек с възможност за спестяване на 1 171 евро.

Това са само част от най-популярните маршрути на Celestyal с най-ниски цени. Те са валидни само за избрани пътувания и затова препоръчваме на гостите да запазят своето пътуване отрано. Цената, валидна за нови, индивидуални резервации направени до 28-ми февруари 2023-та включва вечеря на борда, избрани напитки с храна, забавление, дневни занимания, пристанищни такси и бакшишите, както и отстъпка от 75 евро за предварително резервирани екскурзии на брега.

Celestyal предлага през 2023 година и още невероятни цени за семейства с безплатни места за деца за три- и четиридневните маршрути „Иконична Егея“, както и за седемдневните „Идилична Егея“, „Еклектична Егея“ и „Три континента“. Офертата включва 100% безплатно пътуване за до 2 деца до 11 години, ако са в една каюта с двама възрастни. Пристанищните такси не са включени и се заплащат отделно. В добавка, всеки резервирал един от тези круизи ще заплати по-ниско капаро от 125 евро на каюта.

За повече информация за предложенията на Celestyal посетете https://celestyal.com/en-cy/.

*“Сезонът на вълните“ (Wave Season) се отнася за периода след зимните празници, януари-март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови