Celestyal добава три нови държави и шест нови пристанища за 2024 и 2025 г.

Безплатен круиз за всички настоящи клиенти по обновените им маршрути

OFFNews 23 ноември 2023 в 09:07 1983 0

нови дестинации

Снимка Celestyal cruises

7-дневен круиз "Раят на Адриатика"

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и не само, има удоволствието да покаже на своите клиенти три нови държави (Хърватия, Черна гора и Италия), като добавя шест нови пристанища (Кефалония, Дубровник, Котор, Бари, Корфу и Катаколо) за 2024 и 2025 г..

Celestyal Journey открива сезона си на 02-ри март, 2024 г. с изцяло нов круизен маршрут за всички, които търсят нови хоризонти с много повече от щипка история, култура и красота.

Новият 7-дневен круиз "Раят на Адриатика" („Heavenly Adriatic“) на Celestyal Journey ще включва цял ден в Кефалония, Котор, Бари и Корфу, както и късна вечер в Дубровник и половин ден в Катаколо. Тази новина идва веднага след представянето на цялостното обновяване на флота на Celestyal през миналата седмица и е още един знак за изпълнение на поетия ангажимент на Celestyal към своите клиенти да инвестира непрестанно в нови предложения.

Пътешествията през 2024 г. вече са в продажба като част от промоциите единствено по време на Черния петък с оферти от 499 евро на човек, които не са за изпускане, а плаванията за 2025 г. ще бъдат в продажба в близките седмици.

В допълнение към новия круиз "Раят на Адриатика" („Heavenly Adriatic“) Celestyal ще обнови още две плавания през 2024 г., като замени маршрутите "Три континента" на 09 и 16 март с любимия маршрут "Идилична Егея" („Idyllic Aegean“), с тръгване от Атина и спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Миконос, Санторини и Милос, преди да се върне в Атина. Този актуализиран маршрут за 2024 г. е включен и в офертите, валидни по време на Черния петък с неповторими предложения от 599 Евро на човек.

Като признание за лоялните си клиенти Celestyal възнаграждава гостите, които вече са направили резервации за маршрутите на Celestyal Journey с тръгване от Атина на 02, 09 и 16 март 2024 г., не само с по-ниски промоционални цени, но и с безплатен круиз "Три континента" в мрежата на Celestyal.

Celestyal или агентът, резервирал пътуванетоq ще се свърже с тези гости за актуализация на маршрутите, намаляване на тарифите (където е приложимо) и ексклузивното предложение за безплатен круиз по маршрута "Три континента", което може да бъде използвано от гостите в следващите три години.

По-малко от седмица след обявяването на последната си придобивка и пълното обновяване на флота, не можахме да се въздържим и направихме нещо повече за нашите клиенти. В нашата компания наистина отделяме време да се вслушаме в предложенията на клиентите и травел агентите ни - и на първо място изплуваха дестинациите Италия, Хърватия и Черна гора!, каза Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

"Ние наистина взимаме под внимание нуждите на нашите клиенти и предизвикваме себе си да бъдем крачка пред тях. Затова искаме да възнаградим нашите лоялни клиенти, като съобразим промоционалните тарифи на новите плавания и им предложим сензационен безплатен ваучер за круиз на Celestyal в знак на благодарност за тяхната непоколебима подкрепа. Ние сме ангажирани не само с нашите клиенти, но и с нашите туристически партньори, затова, разбира се, ще запазим комисионата на агентите за всички презаверени круизи."

„Celestyal не просто успя да запази баланс на световната сцена, но и бързо се прочу със способността си да се справя с предизвикателствата. Екипът ни е готов да раздвижи цялата индустрия през следващия сезон с нови дестинации, напълно обновен флот, нова идентичност и обновена посока."

През следващите дни Celestyal ще се свърже с гостите и туристическите партньори, които в момента имат резервации по актуализираните маршрути за март 2024 г. за пренасочване към обновените плавания с реновирания кораб Celestyal Journey или към друга подходяща възможност. Гостите, които запазят датите на резервациите си за актуализираните маршрути през март, ще могат да се възползват от офертата за безплатен круиз, който може да бъде резервиран при наличност през следващите три години.

За Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и не само благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство. Компанията управлява два кораба, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско сливане с атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Награди

От 2014 г. Celestyal получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 15 златни, 10 сребърни и 9 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО”, “Принос към националната икономика”, „Опознавателни пътувания (FAM) и престрипове“, „Комуникационна кампания“ и „ Многоканална маркетингова кампания“.

През декември 2022 Celestyal спечели бронзово отличие на Британските награди за пътувания в категория „Най-добър оператор на мини круиз“. Celestyal получи и титлата за най-добра океанска круизна линия в категория „Най-добро обслужване“ на годишните награди на редакторите на британското издание Cruise Critic Editors’ Picks Awards за 2022-ра награда, получена също през 2018 г. и 2019 г.

През 2019 и 2020 г. Celestyal беше отличена за цялостния си принос и ангажираност за развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Можете да ги следвате във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови