10 джаджи, които ще направят зимата по-забавна (снимки)

ОFFNews 05 януари 2015 в 12:51 13712 1

Представяме ви колекция зимни аксесоари, електронни и чисто механични, които ще направят зимата по-забавна:

1. Камера за екстремни условия

gopro.com gopro.com

Екшън-камерите са компактни и здрави. Те издържат на екстремни температури, ускорение, сняг и вятър, за да уловят зимните приключения.

2. "Зимни" телефони

gizmodo.com

Порталът Gizmodo представя телефони, които са подходящи за зимата. Те трябва не само да издържат на ниска температура, но и да имат големи бутони, които да са лесни за натискане, докато носите ръкавици.

3. Електрически стелки

techmash.co.uk

Британците явно са добре запознати с мъдростта: "изстива се от краката", затова тази зима предлагат електрически стелки. Те ще направят дългите разходки в студа много по-комфортни.

4. Устройство за снежни топки (Snowball maker)

Susan Allen / flickr

Този продукт едва ли ще стане масов, той е насочен главно към перфекционистите, които държат на съвършено кръгла топка сняг.

5. Топкометател 

objects.designapplause.com

С това устройство не само може да си направите снежна топка, но и да я метнете едит път и половина повече от обичайното. Въпреки това, за точна стрелба  се изисква практика, но засега сняг има достатъчно.

6. Снежен бластер (Snowball Blaster)

amazon.co.uk

Снеженият бластер е добра алтернатива на не особено точния топкометател. Устройството позволява да направите точно три снежни топки и след това да ги пуснете една след друга. 

7. На една ска (Snow Scooter)

cube-hotels.com

Snow Scooter трудно може да преведем, защото на български под "снежен скутер" разбираме нещо съвсем друго. Техниката за използване на тази джаджа е много различна от обикновените ски и от сноуборда.

8. Изкуствена брада

firebox.com

Дори за тези, които имат брада, маските Beardski ще бъдат полезни, предпазвайки лицето им от мразовития вятър по заснежените писти.

9. Затоплящи слушалки

herringtoncatalog.com

Студоизолиращите слушалки хем ще ви топлят ушите, хем ще получавате пълноценен звук.

10. Озвучена шапка

firebox.com

Алтернативен вариант - шапка с вградени слушалки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови