Mayoral - висша мода за малки и пораснали деца

OFFNews 17 юни 2021 в 16:13 10426 0

Mayoral облича децата по целия свят по модерен, отговорен и съвременен начин, като се е превърнал в бранд, еталон в детската мода. Испанската марка за детско и бебешко облекло, обувки и аксесоари отпразнува своята 80-годишнина тази година. Брандът създава повече от 25 милиона маркови детски продукта годишно, или казано по друг начин – около 30 милиона детски усмивки! Мисията му е да създаде и популяризира своя собствен дизайн, характерен с индивидуалност, която се харесва от всички деца.

Making friends

Философията на Mayoral е: „създайте нови приятели“, като лозунгът сам символизира ДНК на марката и нейния забавен и удобен стил – който има приятел, има съкровище. Испанският гигант започва своята история в малка фамилна фабрика в Испания, специализирана за чорапи и чорапогащници... Това, което стартира като малък и скромен бизнес, обаче се превръща в голяма международна компания, лидер в детския моден сегмент.

Още от своето раждане, новородените бебета и техните родители могат да разчитат на линията за дрехи Newborn, която е създадена за кърмачета на възраст 0-12 месеца. Бебешки пижами, буйки и обувки за прохождане, бодита, космонавти, пелени и подложки за преповивани в цветове на Mayoral, ще обгърнат малките в нежна ласка, подобна на майчината.

От 6 до 36 месеца, линията Mayoral Baby съчетава комфорт и мекота в редица модерни и качествени дрехи, създаващи неповторимата бебешка визия за най-малките, готови за техните първи стъпки и впечатления.

Малките ще харесат гамата Mayoral Mini, която предлага актуални, забавни, удобни и задължителни продукти за детския гардероб, насочени към неограничените движения на 2-9 годишни момичета и момчета. Защото знаем, че децата трябва да се чувстват свободни!

Още по-тренди, гамата от 10 до 16 години Mayoral Junior, включва специални колекции и дрехи за момчета и момичета, които са вдъхновени от най-новите тенденции и самите деца. Да, точно така, това са детски дрехи, които самите хлапета искат да носят, без да им бъде казано!

Качество, стил и достъпност

Оригинални и красиви, моделите на Майорал изпълват с щастие гардероба на нашите деца. Подходящи за всеки сезон, тези спортно-елегантни дрехи са вдъхновени от техните специални моменти – от много официални поводи, до по-непринуденото ежедневие. Всеки модел от тези дрехи разказва различна история и насърчава малките да мечтаят по-силно и да вярват, че вълшебствата съществуват. Продуктите от списъка на пролетно-летните колекции гарантират максимален комфорт, така че нищо да не им попречи да се забавляват!

Няма пълно забавление, без да включим в своя списък и любимите летни рокли и бански, важна част от summer колекцията на марката. Характерни с много цветове, моделите за плажа превръщат всяка игра в лятно приключение.
Адаптирани към всяка възраст, сезон и повод, детските дрехи и моделите от есенно-зимните колекции, също умеят да създават спомени. С топли крачета и якета, посрещаме студените дни, в очакване на любимите празници, а усмивката е техният задължителен аксесоар.

В колекциите на Mayoral откриваме елегантни и модерни детски обувки, дрехи и аксесоари за момчета и момичета от всички възрасти. С висококачествени аутфити, които следват най-новите трендове, малките могат да се насладят на магията на всеки свой ден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!