Щедрата бонус оферта на 8888 наистина казва 'Добре дошли' на играчите

OFFNews 03 ноември 2021 в 15:01 2051 0

Мит ли са промоциите на букмейкърите? Наистина ли дават това, което чуваме в рекламите? Можем да срещнем мнения в двете посоки. Едни са склонни да повярват, че им подаряват истински пари, които могат да изтеглят на секундата, без да рискуват и стотинка. Това, естествено, не е вярно. Но и хората в другия отбор - този на вечно съмняващите, попрекаляват със скептицизма.

Можем да ги опровергаем - компаниите излагат достатъчно обстойно условията на офертите. Това, което се казва в рекламите, е вярно, но не е всичко. Трябва да се чете и дребният шрифт . Офертата има своите изисквания, които трябва да бъдат спазени от потребителите, за да се възползват пълноценно от предложението. В един нов букмейкър като 8888 бонус може да се вземе и за спортни залози, и за казино. Банерите на сайта отправят примамливи покани към клиентите, които обмислят да се регистрират и да ползват услугите на стартиралия наскоро оператор. Но потребителите нямат право да се сърдят, ако не са използвали офертите рационално, тъй като не са отделили няколко минути да прочетат условията по тях.

Промоциите са динамични и не са само за нови клиенти

Стартовите промоции са най-разпространените и най-използваните от играчите. Те са тестът и за компаниите, и за играчите за бъдещите им успешни или не толкова ползотворни взаимоотношения. Често става така, че разочарованието на потребителите идва точно от това, че не са се запознали с условията. А както при 8888 бонус, така и при друг букмейкър се дава за игра, а не за директно прехвърляне към банковата сметка. При началните оферти се предоставят кредити за залози на база на първоначалния депозит, като клиентът трябва да избере дали да усвои комплимента от компанията за спортни прогнози или за хазартни развлечения.

И в двете категории обикновено е поставено условието за разиграване на допълнителната сума. Това означава, че виртуалните кредити трябва да се използват за реални прогнози или изпробване на късмета при ротативките, като се изиграят в трикратен, петкратен или дори по-голям размер. Едва след изпълнение на специфичното условие за превъртане, което е посочено изрично в описанието на офертата, кредитите за игра могат да се преобърнат в реални средства. Това означава, че началният 8888 бонус е предвиден от букмейкъра за успешните играчи, които след първите 2-3 печалби ще се опитат да продължат серията, за да изпълнят изискването за разиграване на офертата.

Промоциите не приключват с оползотворяване на стартовия депозит

Какво се случва, когато изтече срокът за използване на офертата за нов клиент? Ако условието за разиграване не е изпълнено, печалбите, генерирани с използване на средствата от бонуса, обикновено се отнемат от сметката. Но дори и да се случи така, профилът на потребителя остава активен, а спечелените суми при поставени реални пари се запазват. В букмейкър като 8888 бонус се дава и на редовните играчи, като те могат да предоставени с индивидуална покана или пък да бъдат достъпни за всички потребители. При някои от офертите в секция Спорт се предоставя безплатен залог, особено за двубои от Шампионската лига. Ако бъде направена платена прогноза над определена сума (но също така и с горен лимит), то се начислява и допълнителен кредит за игра. При него вече не важи изискването за превъртане, а при успех на прогнозата чистата печалба се усвоява без допълнителни условия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!