Ограничават движението в София заради дербито Левски-ЦСКА

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2014 в 09:00 3198 0

Заради вечното дерби между Левски и ЦСКА, което ще се играе днес в 16 часа на стадион „Васил Левски”, се въвежда временна организация на движението в столицата, съобщиха от Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, от 8:00 часа до приключване на футболната среща на 25 октомври по алеите около Националния стадион „Васил Левски”.

От 14:00 до 18:00 часа на 25 октомври се забранява престоят и паркирането на моста пред Националния стадион, на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, от страната на парка при паметника на Съветската армия.

От 15.00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 15.00 часа на 25 октомври до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрутът й до Военна академия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови