Лудогорец отлага продажбата на билетите за мача с Реал Мадрид

OFFNews 08 септември 2014 в 16:02 8129 0

"Лудогорец" ще отложи старта на продажбата на билетите за мача срещу испанския гранд "Реал" (Мадрид) за 20 септември, съобщиха за OFFNews от клуба.

Продажбата трябваше да стартира на 12 септември, но заради наказанието на УЕФА и последвалото обжалване от клуба ще бъде забавена с осем дни. Новата дата е 20 септември.

УЕФА наказа българския шампион със затваряне на сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" за домакинството на "Реал" (Мадрид) на 1 октомври заради расистки скандирания на публиката в реванша срещу "Стяуа".

"Лудогорец" ще трябва да плати и глоба от 16 хил. евро за различни провинения. Едното е за нахлуването на запалянко на терена, а друго е за недостатъчно добра организация.

От клуба не уточниха как точно ще се процедира, ако сектор "А" остане затворен и дали това ще се отрази върху цените на билетите за останалите сектори. Не е ясно и какво ще се случи с обещаните безплатни билети за детските футболни клубове.

Разградският тим обещава на своите фенове, че отлагането старта на продажбата на билетите по никакъв начин няма да се отрази при на разпространението им, след като бъдат пуснати.

Свободната продажба за мача с Реал Мадрид започва на 25 септември. Информацията за местата, където ще се продават билети ще може да бъде намерена в сайта на Евентим, както и в официалния сайт на "Лудогорец".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови