Левски срази Лудогорец с 1:0

OFFNews 29 април 2015 в 21:04 4051 3

Снимка от днешния мач между Левски и Лудогорец.

Снимка Булфото / Николай Варадинов.

Снимка от днешния мач между Левски и Лудогорец.

Левски победи Лудогорец с 1:0 в оспорвана среща-реванш от полуфиналите за Купата на България пред препълнените трибуни на стадион “Георги Аспарухов”, като по този начин отстрани миналогодишния шампион.

Победният гол за сините бе отбелязан от Антонио Аниете в 90-тата минута. Припомняме ви, че предният сблъсък между отборите завърши при равенство.

Първото полувреме беше изключително атрактивно и премина през няколко периода, в които единият или другият тим имаше надмощие. 

Малко преди преди края на първата част от мача Краев имаше възможност да вкара гол, но не успя. Бедоя изненада противника с извеждащ пас за Аниете по лявото крило, там испанецът нахлу в наказателното поле и залъга Кайсара, за да даде пас по тревата за налитащия от втора линия талант на „сините“. Краев стреля веднага, а шутът му облиза външната страна на мрежата.

Второто полувреме също премина агресивно и за двата отбора, като в 52-ата минута Левски получи фаул пред ъгъла на наказателното поле. Стената на зелените не успя да спре удара, но вратарят спаси.

Краят на мача дойде в първата минута от добавеното време след колективна грешка на гостите. Играчите на Лудогорец позволиха на Прохазка от тъч да намери Антонио Аниете в наказателното поле, испанецът си спря топката, обърна се и с рядко виждан шут в далечния ъгъл не остави никакъв шанс на Владо Стоянов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!