"Левски не показа уважение към мен и сега ще страда"

OFFNews 06 април 2015 в 12:21 6324 1

Пепе Мурсия

Бившият треньор на ПФК Левски Пепе Мурсия се закани на родния тим. Испанецът обяви, че няма никакъв начин да съдейства за лиценза на "сините".

Клубът има дълг към него в размер на 30 хил. евро, който трябваше да плати още преди няколко месеца.

"Често казано, не знам какво става с дълга на Левски към мен. Само съм наясно с факта, че не е платен. Не знам какво говорят от "Герена", но аз не съм подписвал никакво разсрочване. Няма и да го направя. Левски не показа уважение към мен и сега ще страда. Въобще не ме интересува дали имат проблем с лиценза. Осем месеца нито един човек от Левски не се сети да ми се обади. Ей така, за да ми обясни, защо се бавят парите ми. Това за мен не е нормално. Това е тотална липса на уважение. Защо да помагам на Левски?!", коментира Мурсия, цитиран от "Меридиан мач".

Преди дни Левски внесе в БФС документи за лиценз. Сред тях имаше и такива за дълга на Мурсия, който бе обявен за разсрочен. Треньорът обаче категорично отрече да е постигал подобно споразумение с бившите си работодатели.

Испанецът също така обясни, че в момента не е треньор, но работата му е изцяло свързана с футбола.

Мурсия, който е бивш треньор на гранда Атлетико Мадрид, ще се запомни като един от най-неуспешните треньори на Левски.

Той изкара по-малко от три месеца начело на отбора преди да бъде уволнен през август 2014 г. В само трите си официални мача, водени от испанския специалист, "сините" загубиха с 0-2 от ЦСКА, достигнаха до трудно равенство 1-1 с Локомотив (Пд) и записаха минимална победа с 1-0 срещу Локомотив (Сф).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!