"Лебедите" с интерес към Бербатов

OFFNews 03 ноември 2016 в 18:49 3198 0

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов може да изпее лебедовата си песен като футболист в отбора от Висшата лига на Англия Суонзи.

35-годишният таран е свободен агент след изтичането на договора му с гръцкия ПАОК и в момента се намира в Англия, заедно с агента си Емил Данчев.

Двамата изгледаха двубоя от Шампионската лига на "Уембли" между Тотнъм и Байер Леверкузен (0:1) - два от отборите, чийто екипи е носил Бербатов в славната си кариера.

Пред английските медии българинът сподели, че иска да се завърне на Острова. Един от вариантите е това да стане именно в отбора на Суонзи, наричан "лебедите".

"Виждахме се няколко пъти с Бербатов и знаем, че той се стреми към завръщане във Висшата лига", призна треньорът на уелсците Боб Брадли.

Той добави, че в полезрението му са и други играчи, но определено Бербатов е фаворит, тъй като ще дойде без трансферна сума, а репутацията му във Висшата лига е безупречна. Той е шампион на Англия с Манчестър Юнайтед и успя да спечели индивидуалния приз за голмайстор на сезона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови