Красен Кралев отново става министър на спорта

OFFNews 03 май 2017 в 14:56 4395 1

Красен Кралев ще получи нов мандат като министър на спорта. Утре кандидатът за министър-председател на България Бойко Борисов ще връчи на президента Румен Радев документ за успешно изпълнен мандат за съставяне на правителство.

Тази сутрин в централата на ГЕРБ се събраха основни лица от партията и кабинета на Борисов, включително и тримата лидери на патриотите - Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

Списъкът с имената на предлаганите министри бе разпратен до медиите, с което приключва триседмичният цикъл от разговори между ГЕРБ и Обединените патриоти за сформиране на коалиционно правителство.

Новият стар премиер Бойко Борисов връща на позицията Кралев, след като временно спортът бе даден на Даниела Дашева от служебното правителство.

Политикът стана спортен министър през 2014-та година и ръководи подразделението до края на миналата година. Роден е във Варна и завършва Медицинския университет в града, след това специализира глобален маркетинг и управление на политически кампании в университета на Южна Каролина и Асоциацията на националните рекламодатели на САЩ. Той е експерт в областта на публичните комуникации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови