Кличко нарече Кобрата "посерко"

Ивайло Анев 19 януари 2015 в 17:55 33671 9

Срещу Кобрата Кличко спечели 63-тата си победа на професионалния ринг и 53-та чрез нокаут.

Световният шампион по бокс в три категории Владимир Кличко отново нападна Кубрат Пулев.

В интервю за украинския вестник "Спорт сегодня" украинецът нарече Кобрата "засранец", което в превод от руски има широко тълкувание – от "мърльо" до "посерко" и "задник".

„Знаете, че за танго са нужни двама. Двамата боксьори трябва да се постараят, така че боят да е интересен. Да вземем моя двубой с Кубрат Пулев. Единственото положително нещо, което мога да кажа за този, извинете, посерко, е, че той излезе да побеждава. Той не бягаше от боя. Затова двубоят ми с него изглеждаше далеч по-зрелищен от тези например с Еди Чембърс или Дейвис Хей“, казва Кличко.

Световният шампион коментира и предстоящите си битки. "Почти със сигурност следващият ми бой ще е с Дженингс на 25 април в Ню Йорк. Това е съперник, който досега не е имал поражение, а НВО ще предава мача на живо", заяви още Кличко.

Непосредствено след двубоя между двамата Кличко нарече Пулев „простак“. „Такива простаци като Кубрат Пулев досега не съм имал за съперници. Такова поведение, такива несъответстващи на реалността оплаквания, такива изказвания, които, извинете, не бил искал да повтарям, никога не съм виждал и не съм чувал. И абсолютно не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев“, каза тогава Кличко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!