Юбилеен брой 100 на списание OFF-road.BG

Христомир Николов 23 октомври 2012 в 22:28 2897 1

Брой 100!!!
Брой 100!!!

Ето го! Брой 100 на списание OFF-road.BG – доживяхме го! Плод на над 9 години и половина неуморен труд. Сякаш вчера се събрахме шепа ентусиасти, фенове на магията оф-роуд, решили да дадем всичко от себе си, за да има България своята специализирана медиа. Няма да ви обясняваме през какъв огън и лед преминахме през всичките тези години, колко тежко ни беше на моменти. Няма да мрънкаме! Щастливи сме, че и сега ни има, въпреки всичко.

А за това, че ни има трябва да благодарим на ВАС! На вас наши верни читатели и приятели, на вас партньори, рекламодатели, автори и кореспонденти. Благодарим ви!!! А на тези, които така и не успяха да вникнат в нашата философия и да разберат какво е то OFF-road.BG и има ли почва у нас, също ще кажем благодаря. Но с малко „б” – толкова заслужават!

Първият брой на OFF-road.BG се появи на пазара през април 2004 година. Всички в редакцията все още помнят ясно темите, машините и рубриките в книжката. Искахме да съберем всичко интересно накуп, но трябваше да се самоозаптяваме. Смятаме, че се получи. Хората харесаха списанието ни, явно им допаднахме. Малко по малко продължавахме напред и така през април 2005 г. чукнахме годинка. После мелницата се завъртя – брой след брой, година след година. Появи се брой 50, после станахме на 5. И така до днес – октомври 2012 г, когато пуснахме №100.

За да го запомните хубаво, решихме да го направим малко по-различен. >>ОЩЕ>>

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!