Гонзо разплака Левски на "Герена"

OFFNews 26 октомври 2016 в 22:20 4520 1

Воденият от синята легенда Георги Иванов - Гонзо отбор на Черно море изхвърли Левски насред "Герена" в 1/8-финалите на турнира за Купата на България.

"Моряците" триумфираха в София с 3:2 след продължения, като преди това двата отбора си размениха по едно полувреме. Първото завърши 2:0 за Черно море с голове на Александър Цветков в 3-ата и Бакара в 31-ата минути. Удар на нападателя на Левски Бабатунде Адениджи в 29-ата минута пък уцели гредата.

Домакините се вдигнаха в атака през вторите 45 минути и възстановиха равенството с попадения на Адениджи в 62-ата и Димитър Пиргов в 79-ата. Пет минути преди края Божидар Краев имаше отлична възможност да донесе победата на Левски, но стражът на Черно море спаси.

В добавеното време отбраната на Левски се пропука и Цветков в 101-ата минута успя да прехвърли Боян Йоргачевич за крайното 3:2. Така Левски записа първа загуба за сезона в дебютния за Елин Топузаков мач като старши треньор след напускането на Люпко Петрович.

В друг мач от 1/8-финалите Литекс победи след изпълнения на дузпи Локомотив София в Ловеч и продължава на 1/4-финалите. Редовното време завърши 1:1 след голове на Писаров за Литекс и Бонев за Локо. При дузпите гостите от София пропуснаха на два пъти и в крайна сметка ловчанлии спечелиха с общ резултат 5:3.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

1

Новак

27.10 2016 в 07:48

Както се казва -всяко зло за добро. Трябваше да дойде тази загуба , за да блесне поетическия талант на Станислав Ангелов. В едно обръщение до феновете , достойно само за перото на Вазов, той положи пред олтара на историята плешивата си глава и се врече във вечна вярност.
Иначе досега беше известен горе -долу с това, че е юноша на ЦСКА, отиде в Левски и по едно време избяга с голям скандал по посока Германия. Наскоро пък този титан на футбола обвини Любко Петрович в липса на мъжество и се възрадва, че Люпко не е имал тежки моменти в Левски та да се огъне за разлика от "железния" Станислав.
Лично аз пожелавам успех на Топчо, защото той без да гърми и блести върши много черна работа в Левски от години.
 
X

Подкастът на OFFNews