Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Димитров и Федерер тренират заедно в Турция (видео)

ОFFNews 26 април 2015 в 21:01 1954 0

Григор Димитров и Роджър Федерер.

Григор Димитров направи днес съвместна тренировка с Роджър Федерер.

Най-добрият български тенисист и носителят на 17 титли от Големия шлем проведоха официално занимание на Централния корт преди началото на турнира в Истанбул.

23-годишният Димитров и 33-годишният Федерер са звездите в дебютното издание на надпреварата "TEB BNP Paribas Istanbul Open". Турнирът ще бъде от категория "АТП 250" и ще се играе на червен клей.

Двамата ще почиват в първия кръг и ще започнат участието си след вторник.

Щвейцарецът и българинът са поставени съответно под №1 и №2 в основната схема и могат да се срещнат единствено на финала в Истанбул, като за целта всеки от тях ще трябва да запише по три победи.

В първия си мач Федерер ще се изправи срещу представителя на домакините Марсел Ихлан или финландския ветеран Ярко Ниеминен.

Димитров от своя страна се очаква победителя от мача между Андрей Голубьов от Казахстан и Николоз Басилашвили от Грузия.

Останалите поставени в турнира са Пабло Куевас и Сантиаго Хиралдо, които също започват от втория кръг, както и Андреас Хайдер-Маурер, Михаил Кукушкин, Михаил Южни и Диего Шварцман, които стартират от първия кръг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!