Брой 103 на списание OFF-road.BG

Христомир Николов 19 февруари 2013 в 22:46 1562 0

Брой 103 на списание OFF-road.BG
Брой 103 на списание OFF-road.BG

На пазара е новият брой 103 на списание OFF-road.BG (февруари 2013). Кратко (не толкова, по-скоро подробно), точно и ясно – броят ни е посветен на две от най-големите оф-роуд надпревари в света. Конкретно, две състезания, провели се в противоположни краища на света.

Естествено, едното е рали „Дакар” 2013, в което тази година беше и най-мащабното масирано участие – това на автомобилните екипажи Петър Ценков – Иван Маринов и Орлин Алексиев – Пламен Николов, както и ATV-пилотът Тодор Христов. Как се развиха нещата всички знаете много добре, но все пак разгледайте нашия подробен преразказ с уникални кадри.

Не по-малко интересно за феновете на оф-роуда ще е и най-тежкото трофи в света – Rainforest Challenge в Малайзия. През декември се проведе 15-тото издание на хардкор класиката и там, точно 5 години по-късно, отново на линия бе кореспондентът на списание OFF-road.BG Петър Цанов – Близнака, този път подкрепян и от тежката артилерия на екстремната електроника Събин Коларов. Вижте тяхното творение с много коментари и авторски снимки, а скоро очакваме и уникален филм от Събин за който ще ви известим своевременно. >>ОЩЕ>>

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови