Боян Петров с юбилейна фотосесия, преди да поеме към връх Гашербрум II в Пакистан

ОFFNews Последна промяна на 10 май 2017 в 16:40 6037 0

Боян Петров.

Големият роден алпинист Боян Петров стана част от атрактивна фотосесия по случай 15-годишнината на лидерите на пазара на оптични продукти в България – верига оптики Grand Optics и Joy Optics.

Българската гордост застана пред обектива само месец, преди да поеме на експедиция към връх Гашербрум II. Това ще е втори опит да изкачи този връх, след като през юли 2009 г. стига на 40 м от най-високата точка, но се отказва, защото преценява, че няма да успее безопасно да премине опасен ръб с ледени козирки. Изкачването е част от мащабния му проект "Българин към 14x8000".

Мъжът на 2016-та годинa прие поканата да се включи в серия от снимки, направени в живописния катерачен обект "Комините“ на Витоша , за да отбележи символично покорените от веригата върхове за последните 15 години от основаването ѝ.

"Хубавото на върховете е, че от тях виждаш другите върхове и разбираш колко много имаш да работиш", сподели наскоро Боян Петров в книгата си "Първите седем" и именно тези думи се превърнаха в послание на юбилейната кампания на Grand Optics и Joy Optics.

С непобедимия си дух и борбена натура Боян Петров се превърна в живо доказателство на твърдението, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му, и че и най-високият връх би могъл да бъде покорен, когато двигателят към целта е съчетание на мотивация, желание и воля.

По случай своя 15-ти рожден ден, Grand Optics и Joy Optics правят страхотни подаръци до 21 май включително: всеки закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила, получава втори безплатно. Предложението важи в цялата търговска мрежа, обхващаща 37 специализирани обекта, разположени в най-големите градове на България - София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен и Враца.


Ставащата все по-популярна култура на туризъм и практикуване на спортове на открито налага нуждата от носене на слънчеви очила със задължителен UV филтър и поляризация на открити места с интензивно лъчение. Затова в актуалната фотосесия за 15-годишнината на Grand и Joy Optics можем да видим Боян Петров с едни от най-висококачествените и модерни марки очила, предлагани в магазините на компанията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !