Бербатов с първи гол в Гърция при победа на тима му

OFFNews 28 септември 2015 в 16:19 3447 1

Димитър Бербатов ликува след попадението си. Снимка: www.ekathimerini.com

Димитър Бербатов отбеляза първия си гол с екипа на ПАОК. Бившият капитан на националния ни отбор изравни резултата при гостуването на Атромитос на ст. "Перистери" в Атина късно снощи.

34-годишният нападател влезе в игра като резерва в 59-ата минута. Домакините от Атромитос поведоха в резултата в 63-ата минута чрез гол на Умбидес. В 72-рата след центриране от корнер топката беше отклонена към Бербатов, който отблизо засече с коляно за 1-1.

Попадението на Бербо беше много важно за обрата на ПАОК, който бе осъществен в последните секунди на мача. Голът в 90-ата минута бе дело на Роберт Мак. Българският таран отново имаше участие, като при още едно центриране от корнер той отправи неточен удар, топката обаче стигна до Мак, който фиксира крайния резултат в срещата 1-2.

ПАОК е в серия от четири мача без загуба и заема третото място в класирането на гръцката лига след пет изиграни кръга. Следващият мач на тима от Солун е в четвъртък, когато приема Борусия (Дортмунд) в среща от груповата фаза на Лига Европа. Димитър Бербатов се очаква да изведе атаката на ПАОК като титуляр в двубоя срещу именития германски съперник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!