3 причини, поради които не успявате да завършите регистрация в бет365

OFFNews 25 май 2022 в 18:14 1724 0

Bet365 е един от лидерите в света на онлайн залозите, без значение каква метрика ще използваме за проверката. Що се отнася до приходи и печалба, компанията има оборот в милиарди евро. Много от другите букмейкъри не могат да постигнат този резултат, дори предлагайки услугите си не само онлайн. Що се отнася до броя на клиентите, те надвишават 63 милиона по цял свят.

Ето защо все повече хора в България искат да изпробват предимствата на тази платформа за залози. По време на създаването на регистрация в бет365 обаче може да има някои трудности. Днес ние ще разгледаме основните причини за неуспех и как да бъдат отстранени.

Първо ще разгледаме техническите особености, касаещи изписването на данните

Платформата е изцяло и точно преведена на български език. Има една особеност обаче, която е породена от международните операции на компанията и начина, по който тя спазва регулациите. Макар и да изглежда, че трябва да въведем име и фамилия на кирилица, те трябва да бъдат изписани на латиница. Имената трябва да бъдат въведени точно както са по личния документ.

Когато стигнем до мястото за въвеждане на постоянния ни адрес, там можем да използваме кирилица. Не представлява проблем. Адресът трябва да бъде изписан по начина, по който е посочен на личния документ.

Ако настоящият и постоянният адрес се различават, трябва да отбележите това и да въведете актуалния за вас адрес. Трябва да го въведете по начина, по който се изписва на документи. Например на комунална сметка за ток или вода, която може да послужи за удостоверяването му пред Bet365.

Следващата особеност касае въвеждането на номера на личен документ

Този документ използваме за доказване на самоличността ни. Това отново е изискване във връзка със законите и регулациите за легално опериране в този бранш. Платформата следи за въвеждането на очакваната дължина на зададения номер, както и въвеждането само на цифри. Също така, в зависимост от вида на документ, който е посочен, се правят проверки за валидността му.

Същото нещо важи и при въвеждането на телефонен номер, който да бъде свързан със сметката ни. Той е нужен за контакт с нас във връзка въпроси за сметката и трябва да е актуален.

Последната основна причина да не можем да завършим регистрацията си е свързана с данните за вход

На първо място има определени изисквания какво могат да съдържат и да не съдържат потребителското име и паролата.

За псевдонима ни трябва да разчитаме единствено на цифри и букви, допълнени от долни черти. Не се допускат ударения на буквите, празни места в потребителското име и използването на каквито и да е други специални символи.

Продължавайки към паролата, там условията са повече:

  • Тя не може да бъде годината, в която сме се родили, самото потребителско име или нашия e-mail адрес. Трябва да е нещо различно;
  • Нейната дължина трябва да е най-малко шест символа, до 32 символа;
  • Препоръчва се да бъде съставена от малки и големи букви, цифри и специални символи. Тук те не са ограничени само до долна черта.

Имайте предвид, че дори да въведете парола, която формата да приеме, тя може да бъде слаба. Постарайте се наистина да вложите повече вариации на използваните символи – като количество и разнообразие. Колкото по-дълга е паролата, толкова по-добре. По-добре е да е низ от случайни символи, а не думи.

Букмейкърът съхранява паролите в криптиран вид. Колкото по-сложни са те, толкова по-малък шанс има те да бъдат отгатнати чрез брут форс атака за механичното им налучкване обаче. Тук може да откриете повече за силните и сигурни пароли, заедно със съвети и допълнителни препоръки за сигурност.

Отварянето на сметката е първата стъпка към завършването на регистрацията

За да е изцяло завършен процесът, след като имаме сметка, потвърдили сме регистрацията си и сме се вписали в акаунта си, трябва да направим още нещо. За да получим пълен достъп до функционалностите на сайта и да може да изтегляме средства от сметката си, тя трябва да е верифицирана.

Това е така наречената Know Your Customer (Познавай клиента си) процедура. За да можем да преминем през нея, на първо място трябва да сме попълнили коректно и правилно данните си за идентификация при регистрацията. След това, когато преминаваме през процедурата за верификация, те ще отговарят с тези на документите, които ще приложим. И вече, веднъж верифицирали профила си, регистрацията ни ще бъде завършена до край.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!