Марк Уилямс: Идвам в България за нова победа над Джон Хигинс

OFFNews 06 ноември 2018 в 14:46 2578 0

Световният шампион Марк Уилямс ще търси нова победа срешу Джон Хигинс в двете срещи от Winbet снукър реванша в България.

Както е известно, двамата майстори на щеката ще се изправят един срещу друг в София на 20 ноември в зала "Универсиада" и в Пловдив на 21 ноември в зала "Колодрума".

Уилямс отправи специално послание към родните фенове:

"Здравей, България. Пристигам на 20 ноември за два мача срещу Джон Хигинс и ще се опитам да спечеля отново, както го направих на финала на Световното първенство. Заповядайте в София и Пловдив, а билети може да намерите на eventim.bg. Ще бъде едно наистина прекрасно изживяване", споделя световният шампион във видеото.

Марк Уилямс и Джон Хигинс изиграха един наистина епичен финал през май месец в "Крусибъл", като тръпката от играта на двамата може да бъде видяна на живо в България.

Българските фенове на снукърa имат възможност да се докоснат до двама от най-великите играчи, които са към края на своите кариери, но въпреки това са сред най-добрите в света и показват класа на снукър масата. Билети за събитието може да намерите в сайта на Eventim и техните партньори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови