Протестът чака Станишев пред студиото на Кеворкян в парк-хотел "Москва"

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2013 в 16:40 14728 36

Пред парк-хотел
Пред парк-хотел "Москва", откъдето се излъчва "Всяка неделя"

 

Струпване на полицейски части и протестиращи има в района на парк-хотел "Москва".

Малко преди 16:30 ч в района дойдоха две камионетки, няколко патрулки и много униформени на мотори. Блокирано бе движението пред Руското посолство, което се намира в непосредствена близост.

В момента там има около 500 протестиращи студенти и други демонстранти. Коментират, че са там, защото на ключовата дата 10-и ноември БСП лидерът ще говори пред агент Димитър (агентурният псевдоним на К. Кеворкян - б.р.).

Малко по-рано по време на студентския протест бе предложено шествието да се насочи към парк-хотела, където се очаква участие на председателя на БСП Сергей Станишев в предаването "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян.

Кордонът на Станишев пристигна пред хотела точно в 17:47 ч - 13 минути преди началото на интервюто. Той бе мощно освиркан, но успя да влезе през задния вход при силни скандирания "Оставка" и "Мафия", "Вие сте позор - оставка и затвор". Полицейският кордон все пак успя да осигури на БСП-лидера достъп до сградата.


Live streaming video by Ustream
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.11 2013 в 01:05

Верно не си чудовище. Ти си по неприятно нещо - генератор на бял шум.

10.11 2013 в 20:53

Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество.

10.11 2013 в 20:51

Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество.

10.11 2013 в 20:50

Ама няма комунисти. ТАКА ТРЯБВА, МА НЯМА КОМУНИСТИ, ДА МУ ПУКНАТ БУРЖОАЗНАТА ТИКВА!! http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC

Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество.

45 години живковизъм и дясно стигат, времето е наше, наше.
Вярно е че Живков и живковистите почнаха прехода, и са подръжници на най-дясна политика още от преди 45 години поне, поради страх от маоизъм и чистия марксизъм като на пражката пролет. Марксизма е против дясното - консерватизма, тоест против елита и неравенството. Но БКП се консервира като висшестоящи чрез промяната, подмяната, и капитализма, а неолиберализма ги подържа в добро състояние. Дясното е тяхната пета колона. Десните се грижат за БКП. Сега само истинските леви са опасност за БКП. Българска Капиталистическа Партия - с клонове БСП, ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИ, И ДПС. http://forum.investor.bg/forum/showthread.php?t=6062


ЩО ЖЕЛЮ НЕ КАЗА ЧЕ ЛУДЖЕВ Е ОТ СТАЛИНСКО СЕМЕЙСТВО, А И ДРУГИ РАБОТИ.. НИТО БСП СА ИЗДАВАЛИ СТАЛИНСКИЯТ ПРОИЗХОД НА ДЕМОКРАТИТЕ


спокойно агентите още през 1989та станаха дисиденти и демократи, и Владимир Левчев и кой ли не.

А червените барети ПРИКРИТИ С БЕЙЗБОЛНИ ЯКЕТА викаха по митингите КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН


http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog

http://rock.rapgenius.com/Muse-uprising-lyrics

http://www.youtube.com/watch?v=GL3Vem0a09I

http://vbox7.com/play:52ead41f

http://vbox7.com/play:3d44f60c

http://www.razkritia.com/20244/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81 %D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BA/

„Аз не съм комунист и никога няма да бъда” пееше в ерата на ранната демокрация Кирил Маричков пред стотици развети сини знамена.

„Ти си бил комунист, Маричков!” – контрира проф. Томи Димчев, дългогодишен декан в Консерваторията.

Според професора бащата на Кирил Маричков, който също се казва така, е бил шеф на Арбитражния съд на Народна република България и личен съветник на Тодор Живков. Връзките на бащата спомогнали младия Щурец да отбие военната си служба в ансамбъла на ГУСВ (Строителни войски). През този период 1970-1974 г. Томи Димчев е бил ръководител на ансамбъла. „Кирчо дойде да служи при нас и веднага го направихме комсомолски секретар, от което той беше много горд” – твърди Томи Димчев. Той разкрива, че Кирил Маричков и Щурците дори са участвали на фестивала за политическата песен „Ален мак”, който се провеждаше под егидата на партията.

Miting 11 Комсомолският секретар Кирил Маричков: Аз не съм комунист...Разкритията си Томи Димчев прави, възмутен от „циничните” според него интервюта, които дава Кирил Маричков с твърденията, че бил репресиран като рок музикант по време на соца.

10.11 2013 в 20:43

оставка!!!!

Дясното е изгодата – лайното на историята, направило войни и колонии за роби. Дунав мост от изгода ли е построен, магистралите от изгода ли са построени, училищата от изгода ли са построени, метрото от изгода ли е построено. Хубавите и съвременни трактори и комбайни ФЕРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ от изгода ли ги имат или от подпомагане? ОТ ПОДПОМАГАНЕ!!! ПОДПОМАГАНЕТО Е ЛЯВОТО!

БСП са поели дясното, изгодата като политикономика, защото им е по сърце, капиталисти са. Според Кутев трябва силна дясна партия, която да носи десното, което сега държи и проповядва БСП, като Атлас който държи светът. И трябва някой да отмени БСП, в тежеста, че да има кой да защитава интересите на капитала, а ТЕ да се правят на лява партия както им е отредено. Мед му капе на Станишев и олигархията от БКП, когато хората плюят комунистите. Но заговорете като комунисти, и те ще получат удар. И ще извадят целият десен пиар, за да ви докажат колко лошо е всичко което не е подчинено на дясното и свободният пазар – тоест те

10.11 2013 в 20:41

АЗ ГО КАЗВАМ ЯСНО, НО ПОНЕЖЕ Е НОВО ЗА ВАС, ВИЕ НЕ СХВАЩАТЕ, ТАКА Е УСТРОЕН МОЗАКЪТ, ТОЙ РАЗЛИЧАВА ПОЗНАТО

НО ЧЕТИ ПОСЛЕДНА ГЛАВА НА "ЖИВОТИНСКА ФЕРМА"

ВИЖ И ЗА СЛУЧАЯ С ОНЯ СПИСЪК ДЕТО ДОГАН ГО ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА 100ТЕ ДНИ НА ФИЛИП ДИМИТРОВ


ПРОСТО СТЕ СПАЛИ 25 ГОДИНИ ПОНЕ

10.11 2013 в 20:36

ДЕЙСТВАТ ЛИ, ЗА КАВО ПОМАГАТ, И ПОМАГАТ ЛИ? ТРЯБВА ДА СМЕНИШ ТВОИТЕ, НЯМАШ ПОЛЗА

10.11 2013 в 20:34

СТИГА НЕРВИ, СПОКО, МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, НЕ СЪМ ЧУДОВИЩЕ

10.11 2013 в 19:10

Няма да стане, просто с мир няма да стане. В днешният ден, след тези протести, този мазен наглец продължава да ме нарича гербер.

10.11 2013 в 18:53

ДО РАЗГНЕВЕНА - ПОГЛЕДНИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА. ПРИ ТАКОВА ГОВОРЕНЕ, ПОСРЕДСТВЕНО, ЛЪЖЛИВО И НАГЛО - НЕ МОЖЕ ДЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ПОЖИЗНЕНО, НЕ ЧЕ ДО СЕГА Е ПЕЧЕЛИЛ НЯКОГА!