Полицаи и надзиратели правят протестен палатков лагер

OFFNews 31 март 2022 в 08:39 1195 3

Снимка Pixabay

Служители на МВР и на Министерството на правосъдието излизат на протест. Те ще направят палатков лагер пред сградата на Министерството на финансите по инициатива на ръководството на синдикатите, съобщава БТА, като се позовава на съобщение на Синдикалната федерация на служителите в МВР. Рано тази сутрин участие потвърдиха и от Синдиката на служителите в затворите.

Палатков лагер ще има от петък, 12 ч. Крайна дата на протеста не е посочена.

"Липсата на реформа в сектор "Сигурност", ключовете за която стоят в министрите на всяко управление, е короната на оправданието срещу призива за адекватна политика по доходите в сектора", пише в позиция на протестиращите.

"Нашата упоритост надминава техния инат. Масивните дървени порти на министерството на финансите очакват вашите послания. И ние ще ги доставим навреме. Уверени сме, че пътят е верен и с общата енергия и желанието за промяна и ясен път с приятелите от СФСМВР, имаме сили да постигнем резултат", написаха от полицейския синдикат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-60

3

офф бее

31.03 2022 в 14:27

Ааа, не е спонтанно - тия са организирани като мафия

-240

2

редовно четящ

31.03 2022 в 11:15

Активно мероприятие, организирано от гробаджиите. Нали не мислите, че хора под пагон унас спонтанно ще излязат да протестират? Още повече, че нашенските синдикати са карикатурно подобие на тези в нормалните държави.

-60

1

офф бее

31.03 2022 в 10:38

На тия няма ли да им редуцират бройката? И без друго никаква полезна работа не вършат. Могат само да рекетират и бият. Е, и да плачат за заплати...
 
X

Да помогнем на украинските деца!