Нова акция: Цветя за областния управител на София, нарекъл протестиращите ''изроди'' (видео)

OFFNews 24 август 2020 в 08:52 5393 1

Нова акция направиха тази сутрин протестиращи.

Тя бе пред сградата на областната управа на София област, на бул. "Витоша" и бе провокирана от пост на управителя Илиан Тодоров, в който той нарече протестиращите "изроди". Публикацията му породи и коментар от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който се разграничи от Тодоров. Той - на свой ред - му отвърна с думите, че отдавна се е разграничил от Сидеров, който бил "политически труп".

"Господин Тодоров, елате да поговорим - призова протестираща по мегафон пред входа, охраняван от трима полицаи, а в това време друг залепяше надписа "Офис на Пеевски" под табелата на управата. - Елате да видите дали наистина сме изроди."

Вижте, даже не протестираме - дошли се да Ви поднесем цветя. Нищо лошо няма да ви направим - подканиха по мегафона, но отговор не последва. Часът беше 15-ина минути преди 9, когато може би започва работното време на служителите в управата. Протестиращите почакаха, но и след 9:00 ч в сградата не се опита да влезе никой от работещите в управата. В крайна сметка те оставиха цветята си пред входа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews