Quantcast

„Движение БГ“: Митингът на БСП струва над 1 млн. лв.

Елица Мартинова Последна промяна на 19 ноември 2013 в 15:51 9038 6

Тома Биков и Калин Томов, Снимка: БГНЕС
Тома Биков и Калин Томов, Снимка: БГНЕС

 

Над 1 млн. лева са били похарчени за митинга на Орлов мост, организиран от партиите, подкрепящи правителството – БСП и ДПС.

Това заявиха на пресконференция днес Тома Биков и Милен Керемедчиев от „Движение България на гражданите“. По думите на Керемедчиев цитираните средства са разходите само по транспорт и логистика на хората, дошли в София, за да подкрепят Орешарски.

Според хората на Кунева другото партийно мероприятие, което бе организирано в събота – митингът на ГЕРБ, е струвал 450 000 лв.

„7,5 млн. българи платиха един цирк, организиран от БСП, ДПС и ГЕРБ за 30-40 хил. души. Недопустимо е данъкоплатецът на плаща за влакови композиции, автобуси, екскурзии и кебапчета на партийни симпатизанти“, каза Керемедчиев.

От „Движение България на гражданите“ настояват Сметната палата да направи одир и да провери как ще бъдат осчетоводени тези разходи.

Биков определи като неуспешен митинга на БСП и ДПС. Според него двете партии вече не са в състояние да съберат 50-70 хил. души на партийно мероприятие. Същият е изводът на Биков и по отношение на ГЕРБ, които, по думите на Биков, не са успели да демонстриран кой знае каква сила.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.11 2013 в 00:54

Ключовият код към българското възраждане.

В бъдеще българската нация може успешно да решава националните социално-икономически проблеми и да прогресира, като преди всичко бъде отменен или смекчен въведеният през лятото на 1997 г. у нас колониален режим на валутен борд (паричен съвет)…..

Продължението прочетете тук http://www.bnod.net/#!----/c21cu

19.11 2013 в 17:49

А как се спонсорира ДБГ? И откъде взеха пари за оня скъп семинар в найскъпия хотел на Златни пясъци, когато ядоха и пиха цяла седмица? като ще се проверява, да се кара всички наред

19.11 2013 в 16:25

Няма нужда от одит.

Има нужда от закон - всички политици да носят емблемите на спонсорите си на видно място - като пилотите от Формула 1. Колкото спонсора - толкова емблеми.

19.11 2013 в 16:10

О неразумни! Всички срещу ГЕРБ в полза на БСП. Не разбирате ли. Народе, призива трябва да бъде заедно срещу БСП и ДПС. Четете прогнозите - БСП води. Реформаторите никога, никога няма да съберат сами без ГЕРБ мнозинство. Товава остава само кафето и кебабчето в бюфета на народното събрание. За това ли 150 дни протестира народа? За това ли се изхабиха част от студентите? Сега ще се изхабят и профсъюзите. И когато се отиде на избори мнозинството че бъде съставено от БСП, ДПС и чалко Барековци или друга пасмина.

19.11 2013 в 16:07

Като са почнали одит да карат наред партиите. Защо да пропускат кунева.Това с одита са глупости. Решението е да се намали държавната субсидия на партиите.

19.11 2013 в 15:57

...От „Движение България на гражданите“ настояват Сметната палата да направи одир...

Най-разумното предложение идва от Елица.... Одир - да ги одерат и кожата на фасадата на парламента! А да видим после дали ще харчат като не видели...