Quantcast

Демонстранти: Перата е поръчан от чужди служби, оръжията са подхвърлени

OFFNews - Бургас Последна промяна на 14 април 2016 в 19:58 4712 6

Снимка OFFNews

Около 50 души се събраха в Бургас в защита на арестувания за противозаконно задържане на трима афганистанци Петър Низамов – Перата.

На демонстрацията имаше и мъже в униформи, които са представители на т.нар. Воински съюз „Васил Левски“.

Информацията, която получаваме от наши хора и симпатизанти в правителството, е, че натискът в момента да бъде осъден този човек тук (Низамов) идва отвън. Идва от външни сили, тъй като населението на Англия, Франция, Испания, Германия, Швейцария е започнало да организира местни опълчения. Днес сутринта само имаме две обаждания от Германия и от Швейцария, искат да им дадем структурата – как се организира народно опълчение“, твърди Владимир Русев, говорител на воинския съюз.

Той добави, че има информация, че доказателствата, които бяха открити при обиска на Перата, са подхвърлени.

В дома и в колата му бяха намерени газов пистолет, нож, мачете, пластмасови връзки тип „свински опашки“, камуфлажни дрехи, както и малко количество марихуана.

В това не видя нещо нередно и сестрата на Низамов – Надя, която беше дошла да засвидетелства подкрепа за брат си. Тя го определи като патриот и добави, че започнал да пази границата, провокиран от Кьолнските събития. Доказателствата, както и криминалното минало на брат си, обясни:

Тия неща бяха толкова отдавна, в миналото му. Той си завърши, ожени се, има си деца. Всеки в тийнейджърските си години е правил някакви глупости и той си е поел последствията за тия неща. За марихуаната – нищо не мога да кажа. Доколкото разбрах е било съвсем малко. Нещо, което всеки един тийнейджър в Бургас и в България, консумира. Не е нещо да пласира. А за тези мачетета… И във вкъщи също имаме. Той си е колекционер от много години на всякакви оръжия“, каза Надя.

Тя добави, че не е възможно брат й да е обирал мигрантите, защото си изкарвал достатъчно пари.

Протестиращите поискаха с викове оставки пред празната сграда на Съдебната палата в Бургас. Обвиниха БХК в предателство и ги призоваха да напуснат страната. Крещяха „Перата – герой“, макар случайно запитан участник в протеста да каза, че е тук, за да подкрепи Динко от Ямбол.

Протест се очаква да има и утре, в Малко Търново. В районния съд ще се гледа мярката за неотклонение на Низамов. От прокуратурата искат постоянен арест.

Припомняме, че т.нар. Войнски Съюз "Васил Левски" е организация, която разпространява и конспиративни теории: че масонски елити управляват ЕС и България; "слугите на Запада у нас вършат своите сатанински дела по указания на" ЦРУ и Мосад и т.н.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2016 в 12:05

Абе да се подходи по-сериозно. Медиите и "експертите" на дс като г.марков, които заливат пространството с лъжи и пропаганда носят отговорност. Разбира се, че подвеждат, провокират и поощряват такива действия. Тази групичка е само резутат. Може да се радваме, че е толкова дребен. Защо наказват жертвите, а провокаторите доволни продължават да облъчват с глупости населението.

15.04 2016 в 11:55

Ауч, точно в Германия и Швейцария, ама особено в Швейцария ХИЧ нямат опит в организация на разни групи (самата Швейцария какво е ? - случайно възникнала? от Господ организирана? швейц. гвардия, банковата им система, войска - това са забележително опърничави и самоорганизирани хора). Някой се шегува с тези момчета и те се връзват

15.04 2016 в 00:36

- Дедо, дедо, слоновете могат ли да летят?
- Как ще лети слон дедовото, голямо животно, тежко е, ...
- ... ама във вестник Дума пишеше...
- Ти сега, 70-100 метра летене ли го наричаш?

Та и тия - марихуаната била дребна работа, криминалните неща били младежки, ... а човечето си е каналджия

14.04 2016 в 21:21

ами ще ги осмиват разбира се.
УСА АИДС го изисква , инак грантчета - йок

14.04 2016 в 21:05

Господа от OFFNews. С последния абзац да разбирам ли,че осмивате дадена "група" хора,посочвайки ги с пръст като това посочване е благозвучно заменено с "припомняне"? Не,че нещо но сами насаждате в читателите си еднолинейно мислене и поведение. И да...и петгодишно дете знае,че добре осветените от камери политици тук и в европейският парламент не са главата на змията. :)

14.04 2016 в 20:33

Само ги вижте - скинарчета, атакаджии, някакви шизофреници в униформи дето мислят, че рептилите, пардон, масоните управляват България... Това ли е "опълчението"? :-D