Бойко Борисов се присламчи към протестите

Николаос Цитиридис 02 септември 2013 в 13:27 4735 31

Лидерът на ГЕРБ подкрепи протестите в Туитър.
Лидерът на ГЕРБ подкрепи протестите в Туитър.

"Протестиращите имат пълната подкрепа на ГЕРБ!", написа днес Бойко Борисов в личния си "Туитър" профил в отговор на въпрос от журналиста Иван Бедров.

"Какви са позицията и действията на ГЕРБ за организация на протест в сряда сутрин около парламента?", пита Бедров към 9 ч. тази сутрин. Два часа по-късно получава отговора.

Бойко Борисов има официален профил в "Туитър" по-малко от 24 часа, като за това време лидерът на ГЕРБ успя да проведе и кратък дебат по темата "Сирия" с бившия външен министър Соломон Паси.

“Какво е мнението на ГЕРБ по очерталата се криза в Сирия? За или против наше участие в очакваната военна интервенция?”, попита снощи Паси. “Използването на химическо оръжие трябва да бъде наказано. Но без категорични доказателства не трябва да има военна намеса”, отговаря бившият премиер. 

“Това е позиция по-типична за БСП, за Русия, за Иран… От председателя на ГЕРБ очакваме нещо по-изобретателно :( Опитайте!:)”, отвръща му Соломон Паси. На това Борисов отговаря, че "на този етап трябва да се потърси изход без военна операция".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!