Quantcast

Бойко Борисов се присламчи към протестите

Николаос Цитиридис Последна промяна на 02 септември 2013 в 13:27 3976 31

Лидерът на ГЕРБ подкрепи протестите в Туитър.
Лидерът на ГЕРБ подкрепи протестите в Туитър.

"Протестиращите имат пълната подкрепа на ГЕРБ!", написа днес Бойко Борисов в личния си "Туитър" профил в отговор на въпрос от журналиста Иван Бедров.

"Какви са позицията и действията на ГЕРБ за организация на протест в сряда сутрин около парламента?", пита Бедров към 9 ч. тази сутрин. Два часа по-късно получава отговора.

Бойко Борисов има официален профил в "Туитър" по-малко от 24 часа, като за това време лидерът на ГЕРБ успя да проведе и кратък дебат по темата "Сирия" с бившия външен министър Соломон Паси.

“Какво е мнението на ГЕРБ по очерталата се криза в Сирия? За или против наше участие в очакваната военна интервенция?”, попита снощи Паси. “Използването на химическо оръжие трябва да бъде наказано. Но без категорични доказателства не трябва да има военна намеса”, отговаря бившият премиер. 

“Това е позиция по-типична за БСП, за Русия, за Иран… От председателя на ГЕРБ очакваме нещо по-изобретателно :( Опитайте!:)”, отвръща му Соломон Паси. На това Борисов отговаря, че "на този етап трябва да се потърси изход без военна операция".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.09 2013 в 01:31

Разбра се вече кой стои зад организацията на протестите - едноличен търговец БУДА ТИКВОЧА. Поздравявам протестуиращите с новото попълнение от ГРОБ. Време беше младите да се съберат.

02.09 2013 в 23:16

Герб са пътници, малко ми дреме за тия ходещи политически трупове. Ако се реформират многоосновно може би имат някакъв шанс ...

02.09 2013 в 21:04

Бойко написа--голяма фантастика е това.А и за присламчването-как ще стане като той им е работодател т.е. винаги е бил там

02.09 2013 в 19:40

Искам сега всички протестуиращи групово да отричат, че зад тях не стои ГРОБ и лично вожда и учителя на тази мутро-милиционерска шайща, самия бивш другар Буда Тиквоча от град Банкя. Какво излезе сега, че един бивш треторазреден комуняга се опитва да седне на стола на комунягите от първа категория. Това направо звучи като виц.

02.09 2013 в 19:27

Лора,наистина ги урежда,с платени рейсове от провинцията докараха хора,които дори не знаеха за какво са дошли,същото беше и на националното събрание на герП, същото беше и на изборите!Но не от 3-те си милиарда "спечелени"от контрабанда и наркотици !Тях той ги изнесе с "пашата"още по време на калпавото си управление!

02.09 2013 в 19:17

Ако си толкова почтен ,пиши си глупостите за бойкО със собственото си име

02.09 2013 в 19:15

Та самият бойкО е мафиот-Пашата му е пръв приятел!За какво да се обединявам с гербарите.

02.09 2013 в 19:12

За това го бива-да протестира сякаш не е управлявал,сякаш през неговото управление не се запалиха 6 човека от отчаяние и безисходица,сякаш нямаше предсрочни избори заради калпавото му управление.

02.09 2013 в 19:09

БойкО е престъпник ,но е най-успешния манипулатор ,когото създаде ДС и кръгът "Монтерей"!Успяха гадовете червенушковци-подхвърлиха ви въдичка с дебело червейче на кукичката и всички гербари се хванахте на тази кукичка!Всъщност ,за 3 год.нищо добро не свършиха за България.Само се оправдаваха с кризата,с предишните и с какво ли не още!Пуснаха монополите,фалираха малките фирми,объркаха образованието и здравеопазването,хората обедняха още повече,увеличиха безработицата,а правят дарения с държавните пари на всички данъкоплатци.Да бяха влезли в Народното събрание -да бяха намалили субсидиите на големите партии,а не с милионите на данъкоплатците да си правят PR акции из България.

02.09 2013 в 18:52

Майстори на популизма и манипулацията са герб.