3 декара "Оставка" в полето

OFFNews 28 ноември 2013 в 09:41 16367 27

3 декара
3 декара "Оставка" в полето

Българин от русенското село Бъзън изписа на площ от 3 декара думата "Оставка". Снимката с надписа стана хит в социалните мрежи.

32-годишният Танжу Ахмед от село Бъзън се занимава професионално с озеленяване. Именно професията му дава идеята как да даде гласност на своята гражданска позиция, пише bTV. 

„Аз исках да изразя своята подкрепа в протеста срещу това правителство, което правителство просто дърпа България надолу, на нас ни трябва нещо по-добро, по-хубаво. Като озеленител знам, че когато вали снегът, че когато тревичката е равна, снегът покрива равно тревичката и всеки надпис в декорацията се изразява”, обясни Танжу пред bTV.

Танжу е изработил надписа върху баира край селото със собствения си хресторез. За да го направи, са му трябвали около 3 часа. „На площ от 3 декара, може да се види от космоса, с Гугъл със сигурност може да бъде реално”, добавя той.

„Аз съм един обикновен човек, който от 2-3 години се опитва дая създаде един малък бизнес с озеленяването и все не мога и все не ми се дават възможности. Държавата средния и малкия бизнес постоянно ощетява и ни потиска и не помага”, коментира Ахмед.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!