''Ще се катурнем надолу! Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

Ако пуснете грешна бюлетина, ще бъде късно. Злото ще е сторено, а жабетата - изручани, твърди евродепутатът Александър Йорданов

OFFNews 28 февруари 2021 в 10:55 9032 6

Евродепутатът Александър Йорданов призова за масова подкрепа за коалицията ГЕРБ/СДС на предстоящите парламентарни избори. В профила си във фейсбук той публикува своя трактовка на политическата ситуация у нас, в която плаши избирателите със страховита криза и безобразно крадене, ако на власт дойдат БСП в колаборация с Демократична България, ДПС, партията на Слави и Мая Манолова.

Според Александър Йорданов истината е, че страната се управлява добре, че имало ефективна борба с корупцията - "известни лица от организираната престъпност посрещнаха поредна нова година в кауша, а някои не смеят да припарят на родна земя". Освен това правителството водело ефективна борба с пандемията.

Евродепутатът твърди и че против управлението били само "отровените от комунистическата зараза, мамини синчета от комунистически фамилии, президентът празнодумец и площадните лаладжии".

Ето и цялата му позиция:

НЕУДОБНИ ДУМИ: КАЗАНО НАВРЕМЕ, ЗА ДА Я НЯМА КРИЗАТА

Завършва един успешен парламентарен и управленски мандат. През него криза нямаше. С малки изключения, нормални за демокрацията, парламентарното мнозинство бе стабилно, а това се отрази положително на страната като цяло. Равносметката говори достатъчно ясно: икономически ръст, финансова стабилност, високо ниво на чуждестранни инвестиции, изградени нови пътища, обновени села и градове, нови работни места, увеличаване на доходите - заплати и пенсии, борба с корупцията и престъпността - известни лица от организираната престъпност посрещнаха поредна нова година в кауша, а някои не смеят да припарят на родна земя, най-после бяха погнати и руските шпиони, успешно бе и председателството ни на Съвета на ЕС, води се ефективна борба с пандемията от Ковид-19 чрез стабилна здравна и социална система, правителство и Национален оперативен щаб работят в синхрон. Премиерът и парламентарното мнозинство не се поколебаха да сменят министри и при най-малкото съмнение за действия несъобразени с върховенството на закона.

Това е истината. Против нея бяха и са само отровените от комунистическата зараза, мамини синчета от комунистически фамилии, президентът празнодумец и площадните лаладжии, които дори нахалос "народно въстание" вдигнаха. Но както прогнозирах още преди година предсрочни избори нямаше. Не се получи и номерът със служебното правителство. С други думи - България се развиваше през последните четири години нормално, успешно.

Възможно ли е обаче това развитие да бъде прекъснато? Да, възможно е. Условието за криза и дори катастрофа у нас е добре известно от години. То се нарича "успех на БСП". Ако тази партия спечели предстоящите парламентарни избори или задкулисно се обвърже с партии като "Демократична България" (желан вариант от лидерите на ДБ), ДПС (винаги готови), "Изправи се.БГ" (създадена специално като партия-патерица) или "Има такъв народ" (за да има шоу в парламента), то кризата ще стане жива реалност. Българите ще разберат що е криза, какво означава да се краде от държавата и от европейските пари, как всичко замира и дори се катурва надолу. БСП това упражнение го е демонстрирала неколкократно през последните 31 години и видимо сега гори от мерак да го стори отново. Единствено от българските граждани зависи дали искат да върнат на власт тази партия - директно или задкулисно, т.е. дали желаят криза или са в състояние да продължат по "избрания път", както впрочем ни съветват и от Европейския съюз.

Решението ще вземем на 4 април. Не остава много време. И все пак то е достатъчно за мислене и премисляне: към нормалност или към криза искаме да вървим. За да улесня мисловния процес ще подскажа, че нормалността е свързана с ново дясноцентристко управление, а кризата винаги е била лявоцентристка. Така че изборът практически не е сложен. Ние от Съюза на демократичните сили вече го направихме и верни на демократичната традиция посочихме на всички български граждани отново правия път. Разбира се, ще има нашенци, които директно ще забият в кьорсокак, т.е. ще гласуват за БСП или ще кривнат по обиколни пътеки. Знам, че post factum те ще се ядосват, че са пуснали грешна бюлетина. Но ще бъде късно. Злото ще е сторено. Жабетата - изручани.

Затова и месец преди изборите давам своя скромен съвет, за да не бъда обвинен след това, че не съм предупредил, че съм си мълчал. И този мой съвет е на основата на опита и фактите. Той е много ясен: гласувайте за нормалността, сигурността и успешното развитие. Гласувайте за коалицията ГЕРБ/СДС.!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3040

6

Любомир Димитров

28.02 2021 в 18:34

Оставете го бе !
Не му обръщайте внимание !
Нали Кръглото Саше трябва да си заработи избираемото място за евродепутат ! Иначе няма лапачка след 2-3 години. А той е свикнал вече над 30 години да папка, а значи трябва и да слушка !

8740

4

Косьо Генчев

28.02 2021 в 13:16

"Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

Сашко, 'ма толкова си изкукуригал вече, че чак не е истина какви ги плещиш! Нищо не ни чака, Сашо! Ние сме отдавна катастрофирали, в безизходна криза сме и за крадене почти нищо не остана от вас! Шофьорът на "жипката" за нищо не става! Ти за нищо не ставаш! Цялото ви ГЕРБаджийско котило за нищо не става! И на всичкото отгоре им харизахте и Лъвчето . . . ей тъй бадева!

20696

3

Новак

28.02 2021 в 12:01

И да е наследник, той не е отговорен за престъпленията на дедите му, но злото, което сам той направи на всички нас му стига. Аз лично се чувствам унизен тази свиня да ме представлява в Европарламента. Но пък май и целият Европарламент са едни и същи тикви.

3162

2

Grigor Arssov

28.02 2021 в 11:52

Дали пък не е истина изнесеното в нета, че тоя плондир е наследник на Йорданов убиеца на децата ястребинчета... започвам да вярвам!!!!

20696

1

Новак

28.02 2021 в 11:05

Някои навици не се забравят - комунизма е в главите, а не в това което говориш. И този слон беше лице на демокрацията! То затова и демокрацията така и не дойде в България - този, Марков , Гърневски и другите подобни комундета изпълниха стриктно задачата. Като добавим към тях и тъпотията (кърджалийската тъпа шунта, Мозъка и др.) картинката става ясна.