Вижте "новата технология" за асфалтиране в България (снимки)

ОFFNews 21 юни 2015 в 16:10 19610 24

В България, оказва се, има "нова технология" за асфалтиране (кърпене) на пътищата, която служителите на Областно пътно управление - Велико Търново са принудени да практикуват от години. 

За да ни сподели как се работи по републиканските пътища ни писа читателят на OFFNews Петър Петров

Ето и технологията: "асфалтът се пълни ръчно в кофи от минаващи камиони на поддържащата фирма в района на съответната Районна пътна служба, кофите се товарят в лекия автомобил - комби и се превозват до желаното място на отворен прозорец, за да се избегне задушаване. Асфалтът се изсипва в съответната дупка и накрая с гумата на лекия автомобил се валира."

"Сами виждате, че тази "нова технология" не отговаря нито на технически правила за полагане на асфалт, нито на безопасността и опазване здравето на работещите", пише още читателят на OFFNews. 

Ако и вие искате да подадете сигнал за нередност на пътя или извън него, може да го направите на нашия редакционен мейл [email protected] и на нашата Фейсбук страница. Съветваме ви, когато станете свидетели на неправилно паркиране или друг тип нарушение, да сигнализирате също така и отговорните органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!