Така се паркира в София (снимки) - 6 част

OFFNews Последна промяна на 12 юни 2015 в 11:37 8531 4

Наши читатели продължават да ни изпращат снимки на нарушения на правилата за движение по пътищата и на неправилно паркирани автомобили.

Читателят на OFFNews Димитър Стефанов ни изпрати кадри на джип, паркирал невъзмутимо в зелени площи. Снимките са направени на 11 май, на улица "Забърде", квартал "Иван Вазов" в София. 

Ако и вие искате да подадете сигнал за нередност на пътя или извън него, може да го направите на нашия редакционен мейл [email protected] и на нашата Фейсбук страница. Съветваме ви, когато станете свидетели на неправилно паркиране или друг тип нарушение, да сигнализирате също така и отговорните органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.06 2015 в 18:48

Не са му стигнали парите на прошляка за да си купи/наеме гараж или парко място. Какво да направи, като няма къде да паркира това мощно животно.

12.06 2015 в 12:07

Полковник, не внасяй празни надежди в кухите кратуни на софийските хейтърчета.
Редакцията правилно съветват будните граждани да се обръщат за съдействие към оторизирани органи. От там обаче им казват културно да си ебат майката и че нямало как да пратят репатриращо средство ЧАК в Казичане да речем. Знаете ли колко далече било това? КОЙ щял да плаща курса? :))))))
Виновна за това е тъпата селска пръчка и обръча от гейберастки геги около нея, които предвидливо са отдали тази дейност на "концесия" и не ги интересува какво се случва извън широкия център. За тях са важни зоните за платено паркиране. От там капе медеца.
А защо казвам, че внасяте празни надежди?
Защото уважаеми Полковник, черен джиБ не само има право (по техния правилник), ами и е застрахован. Как мислите реагират някои застрахователи като започне да се увеличават рязко сумите по изплащаните застрахователни събития? Вземат кредит от банка, за да посрещнат нарасналата нужда от оборотни средства?
Ми не разбира се!
Има хейтърчета с ипотекирани вече панелки. Съдебните искове трябва да се плащат. Частнинте съдия-изпълнители работят бързо и коректно.- - -
За справка - във фимените сервизи едно баядисване на елемент, например врата може да достигне до 1000евро. И те ще са в тежест не на простото задкормилно устройство, а на хейтъра решил, че може да раздаде малко "справедливост".
Спуснете му и 4-те гуми, Залепете на предното му стъкло лепенка "Пакирал съм като идиот", изчукайте гаджето му... но не си мислете че драскането винаги ще ви се разминава.

12.06 2015 в 11:52

Фотогравът не е прав .
Джипа има спецялен номер който му позволява .
Също така пяк не го лови , пак заради номера .
Моля научете правилата за движение :) :) :)

12.06 2015 в 11:51

Абе вие хубаво си щракате снимчици като се разхождате по улиците, но като сами виждате ефекта е нулев. Логично се налага извода, че снимките не са начина да се прекрати това нагло паркиране. Трябва сериозен граждански отпор свързан изразяващ се в конкретни действия. А за реализирането на тези действия може да се използват ключове, пирони и др. метални неща с остър връх. Никой няма да посмее да паркира така, ако знае че след това ще трябва да си пребоядисва колата.