Така се паркира в София (снимки) - 7 част

OFFNews 12 юни 2015 в 21:54 10068 12

Наши читатели продължават да ни изпращат снимки на нарушения на правилата за движение по пътищата и на неправилно паркирани автомобили.

Читателят на OFFNews Огнян Цонев ни е изпратил снимка на три автомобила, паркирани на пътното платно до паркинг, а в рамките на самия паркинг. 

Снимката е направена на 10 юни, около 21:00 ч.

"Това е до паркинга на един известен хотел на кръста в Лозенец, с китното име на съпругата на един "бизнесмен" с още по-китно име, или накратко - хотел Маринела (Японския). Казвам "до" паркинга, понеже и трите коли на снимката са паркирани по средата между платната, без да има човек в никоя от колите и без дори да са пуснали аварийките", обяснява нашият читател.

На 50 м от хотела имаше двама полицаи, които гледаха в същата посока. Съжалявам, че нямах време да ги попитам какво мислят по въпроса, но не изглеждаха заинтересовани, допълва той.

Ако и вие искате да подадете сигнал за нередност на пътя или извън него, може да го направите на нашия редакционен мейл [email protected] и на нашата Фейсбук страница. Съветваме ви, когато станете свидетели на неправилно паркиране или друг тип нарушение, да сигнализирате също така и отговорните органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!