Пет типично мъжки хобита, по които да запалите своята половинка

OFFNews 08 декември 2022 в 19:34 1369 1

football
Пет типично мъжки хобита

В съвременния свят, където става все по-трудно двойките да останат заедно за дълго време, да са съпричастни един с друг и да споделят интересите си, решихме да предложим на мъжката половина пет идеи за хобита, считани за тяхна територия, които без проблем могат да дискутират с половинките си.

Защото дамите отдавна вече са повече от мултифункционални и смело навлизат във всяка една считана за типично мъжка професия и сфера. Стига да имат желание, разбира се. Но защо да не им помогнем да се вдъхновят?

Коли

Автомобилите днес далеч не са толкова мъжка територия, колкото бяха в близкото минало. Все повече дами шофират, а с управлението на возило идва и необходимостта да познават устройството на колата, начините, по които тя функционира, както и нейните основни технически параметри. И не, не говорим за цвят и големина, а за разход на гориво, конски сили и други. Така че далеч не би трябвало да ви е трудно да запалите прометеевия огън на любопитството в женското сърце.

Ако искате да ви пишем бонус точки, можете да пробвате да запалите половинката си и по състезания с коли от порядъка на Формула 1 или популярните ралита. Това наистина би било завидно постижение предвид продължителността на подобни мероприятия и тяхната привидна монотонност.

Спортни залози и футболни прогнози

Вашата представа за идеален следобед е да гледате любимия си футболен отбор с половинката си и заедно да пуснете печеливш фиш за голяма сума в SportingWin? Добрата новина е, че реализацията ѝ зависи изцяло от вас.

Просто бъдете търпеливи и с готовност обяснете кой отбор с какви цветове екипи играе, кой е гост и кой - домакин, какво е засада и най-вече кой трябва да вкара гол, за да излязат залозите. Вложете колкото можете повече ентусиазъм и енергия, за да предадете темата максимално вдъхновяващо и да заплените вашата половинка до живот. Ако и това не помогне, просто ѝ пуснете мач с латиноамерикански коментатор - дългата фраза, подчертаният изказ и ентусиазмът им не могат да оставят равнодушни дори и най-закоравелите сърца.

“Направи-си-сам” конструкции

Почти всеки джентълмен може да измине магическата трансформация от обикновен човек в домашен майстор само с помощта на няколко клипчета в YouTube и Интернет като цяло. Половинката ви мрънка, че не сте правили ремонт и подменяли мебелите от години? Може би сега е времето да се вдъхновите и да реновирате всичко със собствените си ръце. Съвсем спокойно можете да обърнете поляритета на силите, като активно предложите на партньорката ви да се включи в процеса. Защото всяко нещо, направено с любов и желание, е трайно и устойчиво във времето.

Електричество и ремонти

Дейността, свързана с електричество и други сходни домашни ремонти и поправки е специфична и не ви препоръчваме да я извършвате без необходимата подготовка. Но ако все пак поназнайвате нещо от материята, не се страхувайте да го споделите със своята половинка. Дори и да не участва дейно, тя със сигурност може да се окаже безценна морална подкрепа и талисманът, от който се нуждаете, за да накарате всички лампи в новата кухня да светнат безпроблемно.

Политика и новини

Социалната ангажираност и интересът към обществени теми далеч не са само мъжка черта, но не може да се отрече, че при силния пол тя е доста по-развита. В съвременната напрегната и динамична политическа обстановка, която очевидно изисква от нас да ходим на избори поне три пъти в годината, става все по-жизненоважно да бъдем информирани, активни и социално отговорни. Защото бъдещето е в нас и ние сме бъдещето. Ако половинката ви не изпитва естествена нужда да научава ежедневни детайли около политическата обстановка, то поне можете да се постараете да я ангажирате около важните събития на новото време, които дефинират съдбата ни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

12.12 2022 в 11:08

ъъъъ?

Ако нямате общи интереси защо изобщо живеете заедно?

1. Старата ръждива джипка която е за разходки в гората е нещото с което попадията води децата на училище. Поне в хубаво време де защото иначе вътре вали дъжд.

2. По въпроса за футбола сме единодушно за свят без футбол.

3. Направи си сам - всъщност тя води парада. Аз само стопирам физически невъзможните идеи.

4. С електричеството нещата са традиционни - тя ми опява да направя нещо и в 40% от случаите си го прави сама.

5. Политика - заедно мълчим пред тъщата, която е патологичен путинофил.