Селена: Екшъните са трудни

Вероника Шербанова 15 май 2012 в 10:54 1448 0

Селена Гомез в ролята на хакерката
Селена Гомез в ролята на хакерката "Kid". Снимка: twitter.com

Снимките на ”Getaway”, за които Селена Гомез е в България, се оказват тежки за нея. Самата тя призна това в Twitter преди няколко дни. „Екшъните са трудни!!“, написа тя в профила си.

Ролята във филма "Getaway" е най-трудната в актьорската кариера на Селена Гомез, споделя тя в Twitter. Заедно с коментара тя сподели с феновете си и снимка от снимачната площадка.

В момента старлетката участва в снимките на екшъна, където играе хакерката „Kid”. Във филма си партнира с актьора Итън Хоук. Той влиза в ролята на автомобилния състезател Брент Магна, чиято съпруга е отвлечена. Единственият човек, на когото може да разчита е „Kid”. За да освободят жената, двамата следват инструкциите на тайнствен глас (в ролята Джон Войт).

Освен, че е по-трудна, новата роля ú помагала да порасне и да стане по-сериозна. Особено в сравнение с предишното й въплъщение Фейт в „Spring Breakers”. „Фейт се забавлява по време на ваканция, сега „Kid” става сериозна“, казва тя.

Последният филм на 19-годишната звезда - „Spring Breakers”, ще излезе по кината догодина. В него Селена си партнира с тийн идолите Ванеса Хюджинс и Ашли Бенсон. Една от главните роли е изиграна от Джеймс Франко. Филмът разказва за четири колежанки, които решават да оберат заведение за бързо хранене, за да могат с парите да отидат на почивка. Планът се оказва успешен, но не след дълго те са арестувани. След няколко часа са освободени под гаранция от наркодилъра и търговец на оръжия Елиът (Джеймс Франко), който иска от тях да му се отплатят като изпълнят няколко поръчки.

Явно последната роля на Селена наистина я изморява много, защото в края на миналата седмица тя решила да си вземе почивка от снимките и да се прибере в Ел Ей за няколко дни. Докато феновете на актрисата очакваха при нея да пристигне гаджето ú певецът Джъстин Бийбър, тя изненада всички с неочакваното си решение да отлети за САЩ, за да си починат заедно от напрегнатите си програми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови