Селена Гомез играе хакерка в "Getaway"

Вероника Шербанова 10 май 2012 в 18:31 5249 0

Кадри от филма
Кадри от филма "Getaway". Снимка: "Ню Бояна Филм"

Актрисата Селена Гомез играе хакерка в американския филм „Getaway”, който се снима у нас. В лентата ще видим още Итън Хоук и Джон Войт.

От „Ню Бояна Филм“ оповестиха официално информация за екшъна „Getaway”, за снимките на който в България пристигна тийн идолът Селена Гомез. В главните роли освен нея ще видим Итън Хоук и Джон Войт.

Филмът е продуциран от Моше Даймънд, Крис Милбърн и Ярон Леви, който е и един от режисьорите на лентата. Заедно с него в тази роля влиза и Кортни Соломон. Сценарият е написан от Грег Максуел Паркър и Шон Финегън. Дизайнер на костюмите е българката Ирен Кочева.

„Getaway” ще ни срещне с автомобилния състезател Брент Магна (в ролята Итън Хоук). Съпругата му е отвлечена и неговият единствен шанс да я спаси е да следва инструкциите на тайнствен глас. Носителят на Оскар Джон Войт влиза в ролята на мистериозния мъж, който контролира действията на Магна благодарение на камери, поставени в автомобила му. За изключително трудната мисия му помага младата хакерка Kid (Селена Гомез).

Снимките на „Getaway” започнаха в София още преди пристигането на Итън Хоук и Селена Гомез. Сцените се заснемат през нощта, когато в центъра на столицата могат да се видят преследвания с полицейски коли. Според информацията на „Ню Бояна Филм“ снимачният процес ще завърши в САЩ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови