Делян Пеевски е Не!Човек на годината (класация на "Не!Новините")

Николаос-Теодорос Цитиридис 18 декември 2013 в 09:17 8052 8

Не!Новините
Не!Новините

Подобно на всеки сайт и "Не!Новините" вече има своя годишна топ класация, която умело прикрива от мейнстрийма с името Не!Класация за Не!Човек на годината.

Ето и класацията на "Не!Новините!":

Не!Човек на годината - Делян Пеевски

"Успелият мъж, който на 4-годишна възраст е директор на Варненското пристанище се очакваше на 33 години да бъде шеф на всичко, но му бе оставено поле за развитие. Най-търсен в интернет през годината, най-сексапилен сред жените, най-квалифициран сред мозъчните клетки на мислителите на опорни точки. Безспорен №1 на годината", пишат "Не!Новините".

Не!Жена на годината - Мая Манолова

Въпреки съмненията, че това е политикът с най-големи ташаци у нас, Кюстендилската Меркел преби всички жени и взе наградата.

Не!Мъж на годината - Пламен Орешарски

"Човек, потиснал всеки порив за смелост у себе си, за да не злепостави и засрами по-смелите мъже. Спестил блъсканица за мнозина, влизайки и излизайки скромно от аварийни изходи", разясняват от "Не!Новините".

Не!Българин на годината - Джордж Сорос

Щедър скъперник, изкупуващ KLETA MAJKA BALGARIQ, за да я даде под формата на 50 лв на ден за човек по къси гащи и до 150 лв на ден за семейство с бебешка количка или поне куче.

Не!Гражданин на годината - Моника Йосифова

Предполагаем автор на опорните точки на онази половина от гражданското общество, на която най-разпознаваемото лице е Мишо Шамара.

Не!Група на годината - Криско

Той си е цяла симфония и чист музикален гений. Около 2 пъти по-добър от Графа, който е и улица в София.

Не!Медия на годината - Не!Новините

Медия №37 в страната запази престижната си позиция въпреки яростната конкуренция. Присъжда си наградата, за да изглежда нескромно и нахално като традиционните медии.

Не!Политик на годината - Николай Бареков

В най-конкурираната класация успя да сломи цялата партия Атака, двама премиери и Христо Бисеров и цялата гротескна предизборна кампания от април и май. До края на годината се очаква да даде заявка за цялото десетилетие, въпреки че остават 7 години до края му.

Не!Бизнесмен на годината - Бойко Борисов

Човек със закрита преди 15 години фирма, чиято слава го преследва и до днес. Нашенският Уорън Бъфет, но с по-добър външен фалц.

Не!Новина на годината - Rammstein заплаши правителството да проведе концерта си пред НС, ако няма оставка.

"Пожелаваме на всички призьори да запазят успехите си и през следващата година, за да не се налага да пишем такъв текст наново. Цунки", пише главният редактор на "Не!Новините" Самуил Петканов - zhelyo.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!