Откриха естествено лекарство срещу махмурлука

Мая Младенова 03 април 2017 в 11:05 9698 2

Снимка Pixabay

Всеки от нас е имал ужасяващ махмурлук, след като е прекалил с алкохола предишната вечер. И всеки знае, че няма лек срещу главоболието. Но ето че сега двамата студенти от университета Йейл твърдят, че не само са създали лекарство срещу махмурлука, но и че съставките му са натурални, разказва списание "Тайм".

Лиъм Макклинток и Маргарет Морс, заедно с преподаватели от университета и една фармацевтична компания, са създали SunUp – естествена прахообразна добавка с цитрусов аромат, която предпазва от махмурлук. Тя се разтваря във вода и дори може да се разбърка с питието.

Съставките са предназначени да дават на организма основни хранителни вещества за борба с алкохолната токсичност, докато в същото време балансират нивата на глутамин и противодействат на имунни нарушения, твърдят Макклинток и Морс.

Цената на едно пакетче от SunUp ще струва 5 долара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

03.04 2017 в 15:49

Зелев сок за пеесе стотинки, компот от джанки за лев и десет, споменатата от бачо шкембе чорба за макс кинта и половина, една бира (...), да не правим реклама, за левче - ба га наште рецепти са по-евтини и по-природосъобразни. Не миришели на лемони? Много важно. Докато дойдем на себе си ми е се едно на кво съм се усмърдел. Пет долара? Ай стига бе!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!